用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘宣道小學 2011年1D班交流區
樓主: 牡丹
go

2011年1D班交流區 [複製鏈接]

因為仔仔用的常識書是二手的, 有天他投訴為何書上貼紙全部給用了, 我也理解他的感受, 所以我希望大家幫忙, 可否把二年級第2冊<<遊戲多樂趣>>第22頁最下面的一幅圖(電池座) scan 給我呢?  煩請把圖寄到[email protected]. 謝謝!
亨受和孩子的每一秒鐘!

KK1105 發表於 12-1-4 23:16
回復 LaLa 的帖子

我可以SCAN比你,但我唔識係到點SEND,同埋我好奇想問,點解你咁早就要一下一嘅???同埋點解 ...

而且不一定教第一課.
亨受和孩子的每一秒鐘!

KK1105 發表於 12-1-4 23:07
回復 牡丹 的帖子

已SEND到你的E-MAIL

唔該晒!
亨受和孩子的每一秒鐘!

KK1105 發表於 12-1-4 23:09
回復 cookiegg 的帖子

我未知是否6/1號考,但今日已派回ORAL 幅畫及寫的紙

之前有一張半張A4 size大小, 名叫"Describe a picture"的綠色通告上, 有一項是"Presentation Date", 阿仔用手寫了日期, 是1月18日.
亨受和孩子的每一秒鐘!

回復 LaLa 的帖子

他們好像開了facebook.

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2325365&extra=page%3D3
亨受和孩子的每一秒鐘!

magic20050210 發表於 12-2-29 22:28
issac,又俾老師罰小息了,佢話同3個男仔係小息跑被罰,上次操行己經B一,今次死硬,一定係C, ...
我個仔仲頑皮, 已經被罰成個月無小息, 操行上次已經是C+. :(

亨受和孩子的每一秒鐘!
‹ 上一主題|下一主題