用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港華人基督教聯會真道書院 2nd round second in 係咪9月會通知?
go

2nd round second in 係咪9月會通知? [複製鏈接]

引用:回覆+lovemanna+的帖子 好緊張呀,+因為今

原帖由 2011_Rabbit 於 16-09-13 發表
回覆 lovemanna 的帖子

好緊張呀, 因為今個月要交自行
緊張也冇用,因為first round sec in 也可能在月底出,正常個個都會要填自行先

引用:Quote:Dorisdoris+發表於+16-9-20+15:07+

原帖由 sawly 於 16-09-20 發表
要呀! 因為1st batch 有second in 既, 都未收到消息,好可能都要填自行先!
...
朋友說學校回覆十月頭出取錄名單(by email),其實唔明點解要咁耐。

引用:Quote:lui+發表於+16-9-20+15:33+ 朋友說學

之前老師話係9月尾出取錄信,係郵寄方式的!唉點解咁多個版本!
我覺得如果學校好似其他學校說明幾時出result.不用人人也打去問(我就冇)

引用:Quote:lui+發表於+16-9-20+16:10+ 我覺得如

原帖由 sinying520 於 16-09-20 發表
我都覺得係,個個講啲答案都唔同,好含糊,應該出晒個schedule 會比較好
出曬schedule 大家清楚校務人員工作也少d.依家又多version .大家梗係有d不安。我已經冇特登check 住email.不過我認為是email.因為他們也不會寄咁多信又要寫地址

引用:Quote:sawly+發表於+16-9-20+15:42+ 之前老

我剛打去學校問。 學校話,校長決定了要等10月再second in 多另一批學生, 先再一次過出信! 但second ba ...
First in 到結果公佈四個月,勁!只有st Margaret 可比

引用:Quote:siubbsw+發表於+16-9-20+17:39+ 如果

其實都係架!唔係打去問,都唔知! 唔知既人, 9月收唔到信,就以為衰左!
...
大家一肚氣!奇怪不合理。大家不要太在意,努力其他接腫而來的面試吧

‹ 上一主題|下一主題