用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

14網 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

有無back up?
乙2滬江只為叩門?萬一乙一唔入,乙二又一定唔中,派去大西洋啊!

醒目開學勳章 王國長老

katheyu 發表於 17-1-26 16:04
如果自行,甲1滬江; 乙1北官, 乙2愛官, 咁會否穩陣口d? 北官001的話, 如叩門,學校會比面試機會嗎?

...

咁不如如果自行,甲1滬江;甲2北官,甲3愛官
乙1北官, 乙2愛官,
睇唔出有咩理由要漏空甲2、3

舊年14網派位紀錄
http://www.edu-kingdom.com//forum.php?mod=viewthread&tid=3273936

填統一表,一定一定一定(要講三次)係派中機率重要過叩門機會。111真係咁勁咩!。學我妹話齋一年百幾個入百幾個111,學校點會恨多一個丫。難得有機會揀緊係揀叻仔啦(唔係話你小朋友唔叻,係變數太多天外有天,周街都係勁人,唔好迷信111有咩神奇力量)

醒目開學勳章 王國長老

你睇返上面條link舊年d派位數字。乙一n個只能活一個,這是規矩。冷漠d講句你心唔心儀都無辦法,乙二要填穩入(假設今年派位情況與舊年相若,即康山、啟基、慈幼、筲官、愛官任揀一間)。如果乙二穩入左,乙三反而填間鐘意嘅for叩門好了。

(衰d講咁填都乙二落空,剩返果d應該都唔多想揀,擺乙三或擺乙四五都無分別了)
‹ 上一主題|下一主題