用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 多謝!
go

多謝! [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

引用:形式是點樣?查什麼?睇什麼?

原帖由 小K 於 13-09-21 發表
形式是點樣?查什麼?睇什麼?
光明正大怕咩查?

醒目開學勳章 王國長老

引用:只係好奇地問下啫?

原帖由 小K 於 13-09-21 發表
只係好奇地問下啫?
點解會查?如果吾係有可疑(俾人舉報借地址),教署都懶得花人力物力去查

醒目開學勳章 王國長老

每個人都可以發問, 不過奉勸借地址的家長(since呢個topic一定會吸引好多有心想知既人入黎), 咪話我唔提大家

ek每次發言, history都睇得返, 以往ek都發生過自己口沒遮攔, 講晒自己住邊, 自己仔女讀邊間咩名, 但又不停問名校網, 最後攪到俾被網友舉報用假地址, 取消學位的

做人不要太囂張, 蝕底的是自己!

醒目開學勳章 王國長老

講得多, 仲教左人點去借地址........
所以有d我點都唔講, 等佢地心思思

醒目開學勳章 王國長老

回覆:多謝!

要提醒的說話已經講左,大家意見亦反映左,再爭論/起底,對事情於事無補,只會造成傷害,亦增加管理團隊工作負擔。我相信對借地址看法大家已有共識,讓這告一段落好嗎?

‹ 上一主題|下一主題