用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 joyful pn interview..
樓主: shana_tsun
go

joyful pn interview.. [複製鏈接]

回覆:joyful pn interview..

昨日先收到信,8/11 10:50am in, 但個朝九龍塘啓思9:15am,應該趕唔切
我上次去荃景open day,老師幾好,不過地方實在太細,同埋比較唔就腳
佢封信寫明用英文或普通話in,我個女對普通話是零認識的⋯睇怕都好微機會

回覆:Dediamond 的帖子

是呀,荃景分校

回覆:BG930 的帖子

原來可以翻譯thx for sharing

回覆:LaiMe 的帖子

我都上星期六in完荃景,都幾輕鬆。首先在waitimg room等,然後入課室,大約六至八個小朋友對六個老師,每個老師對兩個小朋友mark分。兩個普通話老師唱普通話歌,叫小朋友跳舞做動作,要出去拎星星牌同沙鎚。之後出去等一陣入房見net,個net好nice,主要同我個女玩,放生果圖型,睇故事書,問下我地對學校印象如何,對小朋友有咩期望。
老實講,個net比我之前見greenfield 個個好好多,所以對呢間學校印象不錯。可惜校舍真的比較細,地點不太方便。

回覆:yyaann12345 的帖子

佢未係好識講野,老師有問佢what's ur name, what's this? 之類,佢唔知做乜,浄係識指。其他tidy up,hi 5 個啲就做到囉

‹ 上一主題|下一主題