用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有冇小朋友學緊劍擊 ?
go

請問有冇小朋友學緊劍擊 ? [複製鏈接]

回覆:Bravomom 的帖子

我都係住荃灣但我小朋友喺火炭學,以前亦喺油蔴地Hong Kong Fencing School學過幾個月,兩間都唔錯。佢哋兩間都有暑期班,可以同小朋友試咗先。

我仔亦去太子試過堂,教練都好好,但地點對於我無咁方便,又要行樓梯,設施比較殘舊,我小朋友去完試堂寧願返番火炭學。

引用:回復+大白豬+的帖子 HIHI~~http://w

原帖由 fri31985 於 13-05-31 發表
回復 大白豬 的帖子

HIHI~~
知唔知私人堂教練收費個range?有無邊位教練特別好?想趁暑假同仔仔加私人鐘。

回覆:evitalcm 的帖子

$180一堂,地點在銀禧花園商場,喺火站一出過條馬路就到。

從荃灣街市街分別有三架小巴去沙田區,一架去大圍,一架去沙田巿中心,一架去火。本來最直接係坐去火那架,但記憶之中佢停工業區嗰邊,行番去銀禧都遠遠地(可能我懶)。你亦可坐去大圍火車站架小巴,再轉港鐵坐兩個站到火

佢哋唔一定要初學者一下子買晒d嘢,記得一定要你買劍會Tshirt同手套,但學了兩三個月都要陸續要買衫、褲、劍、電衣、面罩、護胸等。不過如一次過交多d學費就有嘢送嘅,例如,連交兩個月送tshirt;四個月送褲之類。

你囡囡幾多歲?

‹ 上一主題|下一主題