用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖家學校(九龍塘) 如何入到 嘉諾撒聖家學校(九龍塘)
go

如何入到 嘉諾撒聖家學校(九龍塘) [複製鏈接]

HI! 各位媽媽,大家好請問怎樣可進入此校,我祇得五分,又不是教友,怎好?我女兒九月要選校,請各位多多指教.
   0    0    0    0

原文章由 肥肥師奶 於 07-7-17 16:21 發表
Hi FBHT

等我試下答你啦....

由於聖家(九龍塘)學校係津校,第一輪就要靠分數入,近幾年都有人15分成功係第一輪進入,至於第二輪就要靠地址大抽獎了,你是不是41網的?  如果吾係,亦不需要灰心,因為學校係 ...
好多謝你的教路!

原文章由 肥肥師奶 於 07-7-17 16:21 發表
Hi FBHT

等我試下答你啦....

由於聖家(九龍塘)學校係津校,第一輪就要靠分數入,近幾年都有人15分成功係第一輪進入,至於第二輪就要靠地址大抽獎了,你是不是41網的?  如果吾係,亦不需要灰心,因為學校係 ...
我5分祇係代表係人都有,我己好細心看完你的回覆,好正正正..我又ADD左你為我的好友..請看看

原文章由 肥肥師奶 於 07-7-17 18:39 發表
Hi FBHT

吾好意思,係我會錯意! 咁即係你查實有15分,更加好啦! 你分分鐘係第一輪成功進入....

我add 左你架啦,你睇睇啦!
HI, 我己在私人訊息覆左你,不過我再睇時又唔見左,所以在此又講多一次,我未收到你ADD我MSN,可否來多一次,又見你為女兒選中學,你大埔個間都好呀,不過聖家中學會有名D..
‹ 上一主題|下一主題