用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 玫瑰崗小學好唔好?
go

玫瑰崗小學好唔好? [複製鏈接]

krw 發表於 16-7-9 16:28
玫小升中如何呀?學費 校車 雜費加埋6-7000夠唔夠?
同埋今年開幾多班?
幾多個人一班?
如何你著重升中派幾多%既B1, 呢間唔會係你杯茶
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

krw 發表於 16-7-11 19:47
What do you mean by that??好差?
我見佢都有呈分
如果唔讀國際學校 升中好差?
過去兩年, 只有30%-35%學生可升讀直資和官津英中既學校, 我唔知你認為好定唔好
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

Bobyy 發表於 16-7-12 13:13
在那裡看到資料?
太耐之前嗰D資料已經無咗, 呢度係2014-2015年小六畢業生派位統計...... 估計好快就無:

http://www.rhs.edu.hk/_uploads/news/PRI/download/Banding%20Estimation%20and%20allocation%20analysis%202013-2015.pdf
‹ 上一主題|下一主題