用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問滬江小學好唔好?
go

請問滬江小學好唔好? [複製鏈接]

醒目開學勳章

我的女兒也讀滬江小學一年級,短短3-4個月我已經睇到她有好大我進步,老師們都很愛惜和關心每一位學生.女兒說現在好開心.第一次考試考到好好tim (no tips from teachers).

我同意滬江"不比同區的其他小學差,只是該校比較低調.

[ 本文章最後由 bb86 於 07-12-28 12:21 編輯 ]

醒目開學勳章

SIUBO117

"要吾要每日都溫書"-depends on us la as 4 times
examination per year if everyday review no need to rush during exam. and every week dictation for chinese and
english.

英文有冇ORAL, LISTENING書-- no books but they have the worksheet test for them and every week have the 英閱堂
the students can additional speak and listen more english.

P1是吾用普通話教中文-- it's what you very concern, so you like KCS  .
not yet use普通話教中文 just have 普通話堂 .

原文章由 SIUBO117 於 07-12-28 13:38 發表
請問滬江要吾要每日都溫書? 英文有冇ORAL, LISTENING書.
P1是吾用普通話教中文?
‹ 上一主題|下一主題