用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 全部pm offer請問大家會點揀?
go

全部pm offer請問大家會點揀? [複製鏈接]

St Cat, 學之園,民生,培正,德望 & 協恩 請問大家會揀?
希望可盡快決定到可以放位給有需要的人士,真心救教

4    0    0    0

回覆:KTP 的帖子

對的,所以想諗得清清楚楚才交德望和協恩的留位費。

回覆:Macylau 的帖子

我一有決定我會立即主動放位

回覆:mokconnie 的帖子

她是個不怕醜,喜歡跟小朋友玩,主動作答,講野叻,每事問,四月B唔大唔細。每次interview前跟她說同小朋友玩他便很開心。

回覆:Salad316 的帖子

多謝你的分享,其實我覺得你地好叻。我清楚我的囡囡性格是什麼,但不清楚那間學校適合佢,我真係太冇用!!!

回覆:HauMiranda 的帖子

多謝你的分享,看來好像是培小和德小之爭

好想請問你,你會幫你小朋友選擇哪一間?決定了沒有?

好想請問你,你會幫你小朋友選擇哪一間?決定了沒有?再一次多謝你的分享,唔好勞氣

你給我的資料實在太長細對我來說非常重要,好多謝你,你真的很棒

回覆:hei2222 的帖子

你說「德望幼和小學重組,相同校長,正式改為德小附蜀幼園,即係話將來小學收返幼園的人數會大好多,而外來人就好難入了。」請問你的消息是可靠嗎?老實說我很喜歡德望校舍,他們的辦學宗旨跟我相約,但是培正是一間100%直升小學,而德望2nd in要強調自己不是龍校,所以另我覺得好似好冇保障還非常擔心考小又要再辛苦過。可以說說你的見解嗎?

引用:請問樓主的小朋友讀邊間的PN?+我覺得有咁多

原帖由 jacobkit 於 13-03-02 發表
請問樓主的小朋友讀邊間的PN?

我覺得有咁多的OFFER好叻
沒有什麼別特普通村校,只近自己屋企。

‹ 上一主題|下一主題