用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 九龍華仁簡介會
樓主: silvia_ng
go

九龍華仁簡介會 [複製鏈接]

住油尖旺區都係冇得好㨂㗎叻,一九華二聖芳濟,DxS就貼錢都唔讀。

chrischeung 發表於 14-10-29 11:09
好鬼靚仔
我個仔以前都玩過劍擊,話佢好出名同個人好nice冇架子。

補習老師話成績好兼有特異功能就自行必博,成績麻麻唔係band 1 頭就不一定放第一志願,呢區尖子大部分都係放九華第一,抽唔到唔知點算。
我打算聽兩場簡介會,唔知得唔得?

必必 發表於 14-11-14 13:15
聽簡介會最有興趣就係想知學校既收生準則, 其實只係幾分鐘時間就聽完, 但要坐個幾兩個鐘, 都咪話唔悶.  ...
你都幾風趣,凈係聽幾分鐘,你不如唔好去,浪費人地主辦者的安排,重哂咗個位。

奥脫福 發表於 14-11-14 22:55
可能當年係抱著很大的期望阿仔可以入到九華,所以聽簡介會時一點都唔覺得悶,而且
我還不斷同自己講,我們 ...
有心報得名去聽梗係唔覺得悶,除非係別有用心啦。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

miffy^ 發表於 14-11-16 22:53
因為有啲人心態好唔正常, 九華係好學校, 好多人葡萄惡意中傷

我仔入九華後, 有人對我講, 九華又冇功課 ...
呢兩條友一睇就知係MK直資學店打手,本區買人冇人睬佢,買到元朗Band 3校搞到神憎鬼厭,DSE成績又不斷退步,眼見九華不斷進步重出埋狀元佢梗係驚到震啦,就係咁簡單。呢度係比想入九華的家長討論,你走嚟搞搞震係咪居心叵測?
‹ 上一主題|下一主題