用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問迦南2011細B有消息取錄未?
樓主: chrischo2002
go

請問迦南2011細B有消息取錄未?   [複製鏈接]

引用:Quote:Chirley+發表於+13-1-21+12:37+邊間

原帖由 chrischo2002 於 13-01-21 發表
了解, 我係黃埔1月12日IN, 因為佢地話係3星期內有消息, 所以想問下!
我都係黃埔12/1in左,我都好心急!

引用:回復+sweetsugarapple+的帖子 我仲等緊信

原帖由 Chirley 於 13-01-21 發表
回復 sweetsugarapple 的帖子

我仲等緊信呀
你個B係幾月B?

回覆:請問迦南2011細B有消息取錄未?

今日已收到am offer

引用:回復+Luluyen906+的帖子 CONGRATS!!!!!!!!

原帖由 sweetsugarapple 於 13-01-30 發表
回復 Luluyen906 的帖子

CONGRATS!!!!!!!!!
其實最緊要interview時,小朋友坐定定唔喊唔好周圍走,咁已經成功左一半!加油!

引用:Quote:Luluyen906+發表於+13-1-30+12:22+今

原帖由 chrischo2002 於 13-01-31 發表
太好了, 我仲未收到信, 唔通住得遠過黃埔有關?  請問得唔得係咪都好信嫁?
係呀!得5得都會收到信,可能聽日有信呢,有d媽媽話黃埔迦南留左好多位比細B!放心啦!等你好消息!

引用:記得今日註冊呀。 我差d唔記得 +

原帖由 sip594 於 13-02-04 發表
記得今日註冊呀。
我差d唔記得
已經攪掂晒!

引用:我都想知有冇九龍塘細b+有得in+呀? +

原帖由 manley_ho 於 13-02-19 發表
我都想知有冇九龍塘細b 有得in 呀?
九龍塘分校好似唔收細B!

引用:Quote:healthy_baby+發表於+13-2-19+19:14+

原帖由 rabbittungtung 於 13-02-20 發表
我囡都未有著落呀. 今次係第一次去 INERVIEW , 有D緊張,   唔知 IN D 咩. 希望順順利利 !  ...
黃埔迦南interview考指眼耳口鼻、疊積木、推車、拋波、分生果、問家長問題同填問卷。 放鬆d,唔駛太緊張!最緊要小朋友肯坐定定!加油!希望幫到你!

引用:Quote:原帖由+Luluyen906+於+13-02-20+發表

原帖由 ginababe 於 13-02-21 發表
請問小朋友完成到幾多?我驚我果件冇一樣做到
我個女係九月B,16個月大時in, 全部指令做齊哂,我覺得問家長問題都好重要。

引用:我個12細女係黃埔waiting+list.係咪唔收就w

原帖由 siub0211 於 13-03-09 發表
我個12細女係黃埔waiting list.係咪唔收就waiting list呢?
可能仲有機會,4月會第二期註冊,到時可能好多人放位出嚟,應該會call番d waiting家長!

引用:11年12月+b+小西灣+waiting 想問吓係咪+pn+

原帖由 mama1211 於 13-03-19 發表
11年12月 b 小西灣 waiting
想問吓係咪 pn 直上k1 k2 唔洗再 in 架?
唔係直升,因為N班位多過K1位,所以要再interview!不過K位全部收番自己N班d小朋友先。

‹ 上一主題|下一主題