用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 5 ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 5 [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 5

Jennie 寫道:
一家三口>>今次你真係唔駛愁, 唔好想咁多, 反正你囡囡都LIKE 直資呢間學校.    你C6又叫你咁夜開工都公事呀???!!!   

早晨呀!

Jennie > 唔係為左公事, 見c6早番, 比亞adrian 爸影囡囡d相c6睇相咋. 不過真係好忙好忙好忙呀.
其實係一家四口子

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 5

各位媽咪 :::

[size=xx-large]母親節快樂!
其實係一家四口子

lam's-mother 寫道:
一家三口 - 其實昨日我仲有好多心情想同你講...只可惜我要不停的整壽司

VICKY' MA & TOTO MA - 除了K1 的小朋友外, 只有你們2位小朋友唔食我的壽司咋 我叫 TOTO...TOTO 直頭走TIM 呀

lam ma,
toto佢走寶啦 !!
該用戶已被刪除

早晨呀!
其實係一家四口子

conniebaby >> 妳5月18日個talk去唔去聽呀?
其實係一家四口子

醒目開學勳章

morning ~~

一家三口 > 多謝解答

多謝zzss報料, 我都報左名參加個觀校活動   

各位靚太:

多謝連日來的緊密報導! 我終於看完所有的報導! 特別多謝一家三口同snoopy 作為k2家長的顧問, 令我了解多d k3的情況!     但可惜至今都未見過兩位之芳容   好想有機會與兩位相應!

有事相求, 請問大家有否好的鋼琴老師介紹, 願意來官塘區教琴? 如有, 衷心希望可以pm有關資料給我!    

Cheerful

Cheerful12 寫道:
各位靚太:

多謝連日來的緊密報導! 我終於看完所有的報導! 特別多謝一家三口同snoopy 作為k2家長的顧問, 令我了解多d k3的情況!     但可惜至今都未見過兩位之芳容   好想有機會與兩位相應!

有事相求, 請問大家有否好的鋼琴老師介紹, 願意來官塘區教琴? 如有, 衷心希望可以pm有關資料給我!    

Cheerful

不用客氣! 希望幫到妳地啦!
其實係一家四口子

2007年5月9日幼稚園美食坊
Photos had been uploaded to school website, please visit: www.ttkgps.edu.hk, it is under 最新消息.

Thanks again to all parent volunteers.

睇左相啦! 我都係要努力D減肥先得.   

http://www.ttpskg.edu.hk/0607/pta/20070509/index.html
其實係一家四口子

一家三口 寫道:

http://www.ttpskg.edu.hk/0607/pta/20070509/index.html

減肥---->你講我丫     

518 會去8下, 你 呢 ?

hong2002 寫道:
2007年5月9日幼稚園美食坊
Photos had been uploaded to school website, please visit: www.ttkgps.edu.hk, it is under 最新消息.

Thanks again to all parent volunteers.

Many Thanks

一家三口 寫道:

一家三口>邊個係你呀? 你著咩色衫呀?
收到e-mail了, 唔該晒! 學林數點分level架? 報名時係咪佢幫你分班?

醒目開學勳章

一家三口 > 我重未收到xx數既資料呀, 你收到我email address 未

conniebaby > 初頭諗住唔去, 係因為囡囡學游水學到5:30分. 如果返屋企再楂車, 又驚好遲, 諗諗辨法先.

今日八到d乜料呀!
其實係一家四口子

得意媽 : 已再send 個比妳. CHECK E-MAIL.
其實係一家四口子

多謝hong2002的相片, 及其他媽咪義工   

Connie,

你瘦咗又靚咗噃!

Vicky's mom,

睇去年資料是17/7 - 18/8, 我想今年應差不多..

一家三口

今日8到的東西明天帶俾你睇 :wink:

518會放低囡囡自己去聽
個 talk 6:30開始, 楂車一定趕到
‹ 上一主題|下一主題