用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 5 ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 5 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 5

silvia ng > hou 叻囡喎, 攞咩獎啫

wawa_mami  > 若你見到隻"鵪鶉" 千期5使客氣, 1啖食左去就得喇

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 5

我.........個獎好似叫敬師心意卡傳遞乜乜乜 唔知喎......睇返通告先知。我個仔個名叫林家齊, 讀幼愛班

醒目開學勳章

哎呀! 個名好好聽呀, 恭喜! 恭喜!

conniebaby > 今日心情直插谷底............因為收到教育局封信, 要取消我個統一派位資格.......即係佢地收到料啦.   
其實係一家四口子

一家三口 > 想知e+ k3 數學去到咩程度, 完左k3 又會學到咩程度 [/quote]

得意媽 >> 妳問學校定係問學林數個邊呀?  
其實係一家四口子

真堅新國民:

想問下d食譜是否貼在工作紙上? or 另外要找食物資料貼?

wawa_mami , 得意媽
塊面好似pizza 咁大
似"鵪鶉"

你2個有無咁誇   :  :

一家三口 寫道:
conniebaby > 今日心情直插谷底............因為收到教育局封信, 要取消我個統一派位資格.......即係佢地收到料啦.   

直資收生一定要向教育局報料
教育局幫你做決定, 一心一意去聖XX , 5 C 煩 :idea:
恭C 恭C  

ConnieBaby219 寫道:
[quote]
一家三口 寫道:

直資收生一定要向教育局報料
教育局幫你做決定, 一心一意去聖XX , 5 C 煩 :idea:
恭C 恭C   [/quote]

conniebaby >> 妳都好鐘意呢到去, 個到去喎!

而家為有一心一意啦!
其實係一家四口子

himbb, Mrs. Yellow,

你們的囝,真係識lum人,又花又識做,今日問阿囝,他話只有一粒金沙,什麼都無了,之後在書包發現有張蛋糕咭,他才話:係噃,5記得tim..

醒目開學勳章

一家三口 > 見你 番至敢再問你問題...........
我想問如果考到直資, 我地重有冇權&時間考慮5讀, 再參加大抽獎

另外: 數學題係問學校呀

ball, silvia ng, wawamama > sorry ! 今晚冇去! 冇得相認tim

一家三口

好小咁夜, 係米傷心到瞓5著

ConnieBaby219 寫道:
一家三口

好小咁夜, 係米傷心到瞓5著

早晨呀!

conniebaby :  尋晚瞓5著, 今朝又早起, 妳估我有幾傷心.........     

只係好忙啫.   
其實係一家四口子

得意媽 寫道:
一家三口 > 見你 番至敢再問你問題...........
我想問如果考到直資, 我地重有冇權&時間考慮5讀, 再參加大抽獎

另外: 數學題係問學校呀

ball, silvia ng, wawamama > sorry ! 今晚冇去! 冇得相認tim

得意媽 > 以我個間學校為eg: 考到後, 妳會收到一封取錄信, 然後叫妳要某日前到學校交留位, 並要簽一份同意文件, 放棄小一派位囉. 所以仲可以考慮的, 直至妳簽信為止.

其實數學方面, 下學其快左好多, 現在計緊雙位減數(不用借位減). 學期完左, 會學到邊???? 到時話妳知.
其實係一家四口子

ANGELCHANMA,

我只係找一些食物資料咋!!
係喎!! 高班是否下週二和三影畢業相嘞!!

是週二影畢業相, 不過為穩鎮起見, 這2天都會比囡囡穿短褲回校.

一家三口>>今次你真係唔駛愁, 唔好想咁多, 反正你囡囡都LIKE 直資呢間學校.    你C6又叫你咁夜開工都公事呀???!!!   
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

各位靚太:

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

‹ 上一主題|下一主題