用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Ocean Park's Summer Course
樓主: vhunghk
go

Ocean Park's Summer Course

Re: Ocean Park's Summer Course

天呀!有無攪錯全部6-7 FULL FULL FULL             

Re: Ocean Park's Summer Course

yuetma

我只click到智紛卡咭 o個個咋, 星咭條link 冇反應既   會唔會要d 咩software先睇到架

yuetmama 寫道:
OK wow, I can access just right before.  

[quote]
ChristyBBmama 寫道:

點解Toyrus既星咭click唔到入去既   係咪今日開始
[/quote]
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

因我幫囡囡參加了早上的Section, 9am問始其實都幾早, 請問由Kwun Tong至Ocean Peak, 除了的士外, 最快有什麼方法呢? 係唔係一定要在金鐘轉Ocean Park的巴士呢? Thanks

ChristyBBmama,

I cannot go into the page if in Chinese version but OK if in English version wow, you try try ar.   

[quote]
ChristyBBmama 寫道:

yuetma

我只click到智紛卡咭 o個個咋, 星咭條link 冇反應既   會唔會要d 咩software先睇到架

[quote]

oh
只剩下30/7, 31/7, 1/8
小兒1/8開學
唔可以參加啦

MayAh,

你可以試下搭671
click: KMB
不過係外邊落,唔係門口.

MayAh 寫道:
因我幫囡囡參加了早上的Section, 9am問始其實都幾早, 請問由Kwun Tong至Ocean Peak, 除了的士外, 最快有什麼方法呢? 係唔係一定要在金鐘轉Ocean Park的巴士呢? Thanks

fyeung,

Thank you for your suggestion.

fyeung 寫道:
MayAh,

你可以試下搭671
click: KMB
不過係外邊落,唔係門口.

[quote]
MayAh 寫道:
[/quote]

我覺得超貴,
我報左無國界義工的,
5日4晚,
都係$1,300

chichiyiyi 寫道:
我覺得超貴,
我報左無國界義工的,
5日4晚,
都係$1,300
係咩黎架?THANKS

係無國界義工的一個露營和宿營活動,
你可以上"無國界義工"個網址度見到,
但一早full左,
同埋七歲以上參加的!
佢地應該年年都有,
值得留意的,
我個人認為好過謀利機構!

但一早full左,
同埋七歲以上參加的!
佢地應該年年都有,
值得留意的,

個活動好吸引呀!下年一定要留意一下!
當然係好過D謀利機構啦!可以貢獻社會添!
但係海洋公園唔係謀利機構bor...  :wink:

但一早full左,
同埋七歲以上參加的!
佢地應該年年都有,
值得留意的,
玩完上來報下料,我個仔下年夠7歲啦

So disappointed. It's all full.

200012 寫道:
[quote]
但一早full左,
同埋七歲以上參加的!
佢地應該年年都有,
值得留意的,
玩完上來報下料,我個仔下年夠7歲啦 [/quote]

好呀!
不過要等到8月中先有料報!!

chichiyiyi        

Thank you for all your sharing.  
[quote]
200012 寫道:
[quote]
但一早full左,
同埋七歲以上參加的!
佢地應該年年都有,
值得留意的,
玩完上來報下料,我個仔下年夠7歲啦 [/quote]

好呀!
不過要等到8月中先有料報!![/quote]

個活動好吸引呀!下年一定要留意一下!