用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 今天In左香兒啦!
樓主: Q蝦毛joba
go

今天In左香兒啦!

Re: 今天In左香兒啦!

no candies.....they stamp a cartoon on their hands instead, but they are happy enough, haha

btw, My friend's daughter said she almost finished the whole song.

Tippi 寫道:
好恐怖!我個囡囡都係唱了4句到,但她說全部人都係唱一半
左右,唔係比人叮啊???是否每一組在不一樣的課室及不同的評審in 啊?是關我個囡果組根本沒有candy ,???

請問你地講既香兒是否香港兒童合唱團,我仔仔3歲半,好喜歡唱歌,怎樣參加?

我大仔小一, 返香兒合唱團初一級

細仔, k1, 約3歲半, 返香兒IEC啟蒙一級, 準備升啟蒙二級

只要你留意每年二月及八月的香兒招生通告, 一年收兩次生, 合唱團要面試收生, 一班約40人

IEC歡迎2-6歲兒童參加的.

詳情, 可參考香兒網頁

香港兒童合唱團

咁我都想知yips, 香兒, 定優秀兒童合唱團好d呢 ?? thanks!!      

焯媽媽

If your baby joined IEC啟蒙 class, any advantage to join the 合唱團?

我上香兒IEC前, 有一個briefing session, 提到, 上完IEC青苗班後(足6歲), 不用面試,便可直入香兒合唱團..

My daughter also started the IEC....