用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 又一村學校家長分享園地
樓主: *vienna*
go

又一村學校家長分享園地 [複製鏈接]

Re: 又一村學校家長分享園地

唔好意思,我想問吓,lee間學校有無外籍老師,上英文堂的時間佔幾多,比如,每天廿分鐘,or中英文老師一同上堂,(類似雙班主任),如果話佢程度淺,有幾淺,因我老公想小朋友k2轉這間,他說他的同事話日後派小學會好d,對不起,太多問題,請賜教

[[]] ,

I remembered that I saw a NET teacher, Ms. Eva on the day of registration(31/3).  I think they have a few but I was so busy taking care of my son and did not notice others.

My son will attend wholeday K1 in the coming Sep.  THere will be around 1 hour of English class each day  , 30mins in the morning and 30 mins after the afternoon nap.  

I think for half day class, 30 mins.  If U want the timetable (wholeday), please pm me your email. add.

想問下各位,你地交左相未呀?因學校話要影貼紙相,我搵極都搵唔到,有冇人知邊度有得影呀?
thanks!

請問要交甚麼貼紙相?妳註冊當日沒有影証件相嗎?

Just only normal student foto is ok. I remember i forgot when my kid was studying k1 or k2, same as need 貼紙相 but i don't understand. Then no one follow up anymore.

由 wongpsv 於 2007-04-25 16:56:30

想問下各位,你地交左相未呀?因學校話要影貼紙相,我搵極都搵唔到,有冇人知邊度有得影呀?
thanks!

Hi, wongpsv

我都搵唔到貼紙相影,問老師後, 她說可在相後貼上雙面膠紙就可以了, 我現在就這樣做明天交.

由 wongpsv 於 2007-04-25 16:56:30

thanks![/quote]

Hi all,

Just registered this baby-kingdom. My daughter will join YYCS Kindergarten for whole day class this August. As my daughter is taking a whole day nursery since she was 2 year old, I think she should have no problem in adapting the school life in YYC.

Keep in touch!

Anybody who want uniforms for girl. Pls pm me for details

我記得我和女兒去註冊當天,在佈告板上看到學校的架構表,當中有兩名外籍老師在內。而根據教統局零五年的視學報告,對普通話和英語的外藉老師的評語也很好。
DaddyX 寫道:
我去過3次有一次見到有2個洋人同放學的小朋友sat bye bye, 唔肯定係咪長工...

我兒現讀K2全日班, K1時是半日, 我和太太都十分滿意這校的教學方法及環境,仔仔每天上學也很開心. 至於課程是否太淺.我覺得由淺入深是應該的. 由淺開始會增加小朋友的信心和興趣. 現在我仔仔對文字有興趣, 學習就較易掌握.
這校有兩位英文老師(外國人)及一位普通話老師.

我記得我為女兒註冊之前,我和太太都考慮了很久,所以我們那時自己親自到學校跟校長談。校長有一句說話是我最有印象的,她說要教深的課程很容易,只要加多點深的英文生字叫孩子去學便可,而她說學校更注重德育的教導,讓孩子對學習有興趣。這點我相當同意,要教好中英數,家長可以有很多途徑去找課程讓孩子去上,但是德育品行自學能力則須要用較長時間相處才能教好,孩子留在幼稚園時間較長,校長有心在這方面下功夫,我覺得會事倍功半,所以最後我也決定讓女兒就讀這間學校。

Anybody who want uniforms for girl. Pls pm me for details

想問2/6有冇人會返學校玩呀?仲有個日係咪一定要交相?
thanks!

想問2/6有冇人會返學校玩呀?仲有個日係咪一定要交相?
thanks!

‹ 上一主題|下一主題