用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖嘉勒小學暨幼稚園 07/08 St. Clare's 同學仔
樓主: chingbb
go

07/08 St. Clare's 同學仔 [複製鏈接]

Re: 07/08 St. Clare's 同學仔

係呀!有好多紀念品賣,有音樂盒.匙扣.電話繩.環保袋.徽章.文件套等等.全部都有由學生設計的八十週年吉祥公仔,好得意好可愛的.到時你地慢慢選啦!
另外,開放日有好多同學的手工品展出,又有攤位遊戲及小食,相信會好好玩,你地真係唔好錯過呀!
很多事情,錯過了就沒有了;錯過了就是會變的,緣份也是。人與人之所以能夠成為朋友,成為知己,在於彼此交往的機會多,及彼此的交流坦誠.願主祝福你們!TRACY

Hello!
我諗應該星期六去啦!   
Don't worry!Be happy![/color purple]

你地今日有無買明報,有學校的專輯兩大頁,對中小學有全面的介紹.
很多事情,錯過了就沒有了;錯過了就是會變的,緣份也是。人與人之所以能夠成為朋友,成為知己,在於彼此交往的機會多,及彼此的交流坦誠.願主祝福你們!TRACY

嘩,好大編呀! :

今日請左假, 出左去, 冇係office, 冇睇到添, 依家至知, 遲左添! 真係好想知內容講咩呀!  :cry:  :cry:  :cry:

今日東方日報體育板有中學的專輯.

Good Morning,   
我地會星期日去呀    如果見到, 記得相認呀   
Don't worry!Be happy![/color purple]

我地都會星期日去呀,應該下午一點到啦。我都想同你地相認呀,但點認至好呢?

嘻嘻.....你地兩個如果冇唔記得, 就一定認得我, 我都記得chingBB媽, bobomegan我想要你認我了!    

你地一時去呀, 我諗我都差唔多啦!  

幾點去,我未知呀?要等爸爸 但我地會一家大細都去, 囡囡叫Kelly, 如果周圍大叫呀囡名o個個就係我啦!   

dinosaur923:

咁你唔好換眼鏡喇,黑色眼鏡亞麻,我記得!
我叫呀女做"琳琳",你見到男既有6"3+女既有5"8就係我地啦!

bobomegan

我怕你地睇到有人打女, 仲要係度叫, 衰女丫! 0個個可能就係我!

bobomegan
嘩....你成家真係幾強架喎, 6"3 + 5"8, 人群中都一定搵到你兩個啦! 真係冇得 "頂"呀! (0個日坐底左, 唔怪之得, 搵唔到你啦!)

dinosaur923 :

你咪咁衰啦,我好希望認到你地,咁呀女返學前可以識到朋友,到時唔洗咁驚麻。

bobomegan

bobomegan,
你講得冇錯呀, 我都有擔心依樣野, 我個囡依家讀緊另外一間, 係全日架, 已經返左兩個月啦, 日日都喊, 朝朝好似打仗0甘, 都唔知點解佢成日都唔想返學, 係門口喊到拆天0甘, (不過佢喊住入, 我地走左唔洗三分鐘就收聲!) 真係比佢攪到我EQ下降! 我都怕第時又新環境, 又黎過!     

I am back!  Sorry for being late because of stop visiting this site for a long time.  I got St Paul on the waiting list but I have decided not to pursue it even if they make an offer later.  
It is now between Sacred Heart and St Clare's.  I can walk my child to school in SHCK while I have to rely on school bus with St Clare's.  
I hate to hold the percious place for others on the waiting list in either one.  May be I wait until after Sunday open day to decide.

Hello!
o個日大約12:00左右到, 見到我諗是小學的女仔, 感覺真係幾好 但其實囡囡可以參與玩的不多, 但囡囡很喜歡在play ground玩, 而爸爸可以參觀下學校   

0個日我都有到, 講真學校真係太細啦! 我認為實在容納不下0甘多人, 加上那天比較熱, 在操場晒得很, 想找個地方抖抖都沒有, 所以我留左唔夠一個鐘就走了!

‹ 上一主題|下一主題