用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 何時適合上小一面試班呢? 有無好介紹!
go

何時適合上小一面試班呢? 有無好介紹! [複製鏈接]

何時適合上小一面試班呢? 有無好介紹!

何時適合上小一面試班呢?
有無好介紹!
邊間好, 有信心.
有無過案成功入到心水學校.
囡囡現時k2.

Re: 何時適合上小一面試班呢? 有無好介紹!

朋友個女之前參加左UKEA話幾好 (叫面試技巧強化班), 仲入左第一自願既小學.

如要多些資料,可PM 我.

Goiva

Pls PM me , many thanks !

[email protected]

Hi Annie.

已PM給你.

Please check.

Goiva

Many Thanks !

goiva117,

where? pls pm medetails.

thanks.

Hi Vic6.

已PM給你.

Please check.

Goiva

各位K2家長:

我上年都有你們的煩惱,最後報了一個又平又有用的面試班後(諗住人讀我又讀的心態), 結果成功考入DGS,GH,KTS, SFA, 有興趣PM給我

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=880204&forum=5#15259760

實在討論過好多次. waste time and $.

waginten 寫道:
各位K2家長:

我上年都有你們的煩惱,最後報了一個又平又有用的面試班後(諗住人讀我又讀的心態), 結果成功考入DGS,GH,KTS, SFA, 有興趣PM給我

Hi Waginten

Could you forward the details to us ?

my email : [email protected]

Many thanks.

please pm. many thanks

各位K2家長:

Dear Waginten,

I am interested in it also, pls pm to me thanks.

Lemon

goiva117 寫道:
朋友個女之前參加左UKEA話幾好 (叫面試技巧強化班), 仲入左第一自願既小學.

如要多些資料,可PM 我.

Goiva

pls pm me, tks> [email protected]

Please pm me ! Thanks !!

Hello,

Sorry 近排比較忙,現在才有空回覆.你的小朋友讀K2嗎?邊間幼稚園呀?我上年有讀維思的面試班 (唉!有貴又冇用,而且仲比咗很多壓力比我和我的小朋友,佢的問題主要圍繞日常生活和處境問題,真喺一題都冇問過)。另外,我又讀了Fanny Workshop的面試班(不單止平而且很實用,最主要喺有得操下練習,當我的小朋友面試完講返出來的問題,同佢的操練是相似的,所以我覺得值得讀。不妨一試,近排仲好似有免費小一講座。

對唔住, 按錯掣, 我本來只想PM這段回應,不想公開學校名稱。有冇人可教我怎樣delete呢?Thank you

對唔住, 按錯掣, 我本來只想PM這段回應,不想公開學校名稱。有冇人可教我怎樣delete呢?Thank you

If you were replying someone's PM,there would not be any icon which make your message to be posted here. Anyway,
You can delete the messege if you really want.   
‹ 上一主題|下一主題