用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 唔該>~
go

唔該>~ [複製鏈接]

唔該>~<

唔該各位比我係o度呻下ah~~
事源係尋日我冇返學...今日學校就倒閉o左!! 聽d同學講尋日仲冇事o既 好地地仲係一間平日o既學校咁 但今日係早上九點幾有個同學打比我話學校執o左笠 果時我仲係ng信 我仲同個同學話唔好玩啦 訓緊ka 之後個同學話 唉~你唔信就算 then cut埋我線 之後我就打比另一個同學 佢就話係ah 一陣先講la 又收埋線 then就搵埋其他同學一齊返學校 唉~見到學校張梳化都冇埋 之後我就好白痴同個秘書講 o下~d書有冇得退返錢ah 學校個秘書話 退個屁咩 我人工都冇埋ah 之後原先讀緊呢間school個校長就比o左兩間學校我地choese 但我地就去o左一間係我地學校附近o既 之後果間學校o既老師都唔知我地讀緊間學校會執笠 而另一間就知會係o黎緊o既星期5會笠 但係學校ng退返錢比我地 而轉去呢兩間學校d學費又要再比過 or比返少少 但呢兩間都要buy校服 聽人講一間係$800一套 另一間係$1000一套!! 我應該點做好 聽日如果返o番執果間一定冇晒人!!   損失慘重
該用戶已被刪除

Re: 唔該>~<

what is school name ? and where ?

我地打算去報警 但有人問過 過只可以錄取口供 不過都冇用 警察話係外範o既野 所以大家小心幫子女搵學校!! 而家最少損失hk$30000倒 我爸爸 mama覺得唔係我錯 但我真係覺得自己好似做罪人咁 爸爸mama辛苦搵o黎o既錢比人呃走晒~~ 仲打算返5月hk玩 而家冇行 mama仲叫我今年ng好返去 話d衰氣野過晒wor!!(因mama好迷信) 而家冇人要我 心情極Down!!

係Canada o既toronto...Madison Academy~~冇lor今次 學費蝕晒!! 今日都有d記者o黎學校...... 聽日一定ng會再開門~~ 今次比間野激c我!! 讀書讀到執o左 有冇人可以比d idea我 我應該點做(最好打中文 因為太深英文ng太明) 可ng可以告佢 都話呢間成日有d出外活動 學生又越來越少 一班得6,7人上...... 個校長同副校長一定知會執 仲乘機屈我地錢 好彩我d雜費$120 成日都拖 我都仲未交比佢地!! hoo!hoo!!

你係唔係用agency找學校 or 自己找.

係我姐姐之前係canada讀u o既 之後本來想同佢一齊生活 所以佢幫我搵 不過佢而家都要係hk準備離婚 佢心情ng好我都會知 我覺得真係好黑仔 因為家姐同佢老公離婚(因佢老公有婚外情 仲要係國xx空公司o既職員)又ng o黎到陪我 而家我自己又要面對學校執笠 講真學校呢排仲要不斷收外來生 我覺得佢地知就ng好繼續收生la 扮明想食人d學費 令到d新生都好慘下 同呢間不負責任o既學校~~ 因為個校長係十一月倒又係離婚 個前夫係律師 佢地應該知晒d法律 我地可能會告ng入 有人講學校私底下買分比人wor(不過唔知真相 只係傳聞)!! 不過我真係好想知咩事 話執就執

而家轉o左學校la
‹ 上一主題|下一主題