用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4 ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4

得意媽 寫道:
朱MayMay > 邊到 幾時

得意媽 > 我對面(尖沙咀世界商業中心三樓) 逢星期三至日都有開倉.
$10 LEONA小童長袖底衫,中午仲成車, e 家無哂啦 !!! (剛又去睇完 )
sorry !下次再報料  

醒目開學勳章

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4

朱MayMay > 5緊要, 下次總有機會

Jennie,

Chole張相好正噃 ! 放大來睇下啦 ! 做花女呀, 我都睇到流哂口水...

早晨呀!

今朝單校巴交通意外, 係學校小學部呀! poor children!   
其實係一家四口子

一家三口 寫道:
早晨呀!

今朝單校巴交通意外, 係學校小學部呀! poor children!   

係我地學校咩??!!!

琴日錦繡大道個小朋友踩單車返學送命, 我都驚呀!!

求主保守各人及其家人...
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

近日似乎聽到不少學校的壞消息, 星期一聽聞有一校車在家長未到前留下小朋友而去。昨晚小兒告知有老師斷了腳骨。估不到今日呢單仲大鑊!
這是低仁班浸的水仙頭(攝於27/1/07),家長日5知會否看到它開花呢?~ 明天會更好 ~
[img align=right]http://i151.photobucket.com/albums/s126/TINON_2007/P1020092.jpg[/img]
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

醒目開學勳章

請問興趣班係咪完左?下學期會幾時開始呢?我唔見左張通告呀!   
thanks!

清水灣道4車相撞24傷 (09:09)
2007年2月1日
早上七時,清水灣道往坪石

叮叮噹噹 寫道:
thanks!

沒有報興趣班答不到你, 只知小天使全唱團下學期訓練1/2 開始 :wink:

各位早上好..

下學期 2月五日開始.. (但家陣重未有新手冊)..
新一期興趣班也是2月開始..

吓.. 祟真校車都有份!!!
希望大家冇事吧 ?

[size=x-large]
Jennie,   

Chole真是 好索呀...
已經有少女味道..
我都流哂口水呀...

由 Adrian媽媽 於 2007-01-31 23:01:15

Jennie,

Chole張相好正噃 ! 放大來睇下啦 ! 做花女呀, 我都睇到流哂口水

醒目開學勳章

車上1名女褓母及22名6至12歲的學童受傷>>>> 陰公law 希望佢地冇乜大礙啦 :cry:

祝今早意外的學生無事, 受輕傷的早日痊癒 !   

yellow > 雖然會有d 膽心... 校車安全、學校安全、好多好多 ...但好似你咁講, 反事都向好果方面諗, 希望明天會更好 !
種埋水仙tim, 影得幾靚 , 我e 家出閘, 幫你look look 啦 一陣匯報  :

5知是否我聽錯   
今朝9:30am收音機報道共7人受輕傷 希望佢地無事啦!
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

希望個個都平平安安開開心心過新年啦

低信班,請問昨日工作紙要搜集資料嗎?小女忘了帶工作紙回家。有時間我想先為她準備......
謝謝

snowB
[img align=right]D:\others\babyK.jpg[/img]

哎呀 ! 阿囝平時都係經這裡噃 ! 嚇c, 希望各小朋友及大人無事啦 ! 其實前日阿囝架車都有小意外, 不過好彩無人受傷, 只是小誤會, 但都嚇c我…   

醒目開學勳章

snowb > 搜集資料 : 華服圖片

尋日我都無工作紙呀, 小女話教哂書唔洗做喎
snowB 寫道:
低信班,請問昨日工作紙要搜集資料嗎?小女忘了帶工作紙回家。有時間我想先為她準備......
謝謝

snowB

得意媽 寫道:
snowb > 搜集資料 : 華服圖片

琴日唔係畫面普咩???   
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

叮叮噹噹 寫道:
thanks!

我班琴日派o左啦...唔係跟學期, 由2月開始新課外活動, 即係今日呀!