用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 好緊張呀!創價明天會寄出取錄信呀!
go

好緊張呀!創價明天會寄出取錄信呀!

好緊張呀!創價明天會寄出取錄信呀!

我頭先打電話去問,佢地話被取錄的小朋友o既信將於明天寄出.大家記得留意信箱啦!收到信記得上o黎報料呀!

Re: 好緊張呀!創價明天會寄出取錄信呀!

心情好複雜,唔知點形容!               

好似等放榜咁!

咁知唔知唔得既係咪會遲d先寄出?

我諗係啦!因為佢剩係話得o個d就會明天寄出.

嘩!! 好緊張呀......收到信
我的可愛小公主在2004年3月17日出世了!!!

醒目開學勳章

後補同唔取錄應該下星期先收到信..
創價會寄出取錄先...
我諗你們最快星期五會收到信...

linachoy 寫道:
咁知唔知唔得既係咪會遲d先寄出?

各位moms, 知唔知今年有幾多人投考創價???
根德園已經out咗, 希望創價可以入到....

都幾緊張喎!!!! 真好希望得啦!

我個仔apply k2,
無通知去in,淨係回覆收到我0既apply。
唔知道係唔係無位呢?
[size=medium]queensroad

有冇咁快啊?o的效率好高呀!唔使的家長心掛掛那麼長時間﹐真是太好了。仲以為起碼兩個星期﹐依家好緊張啊!

阿女聽日2yrs 生日 唔知會唔會收到soka呢份大禮物呢 我好緊張耶

好緊張呀!好驚今晚瞓唔著呀!如果明天寄出,係咪要星期五先收到呢?咁咪要驚多一晚!     

祝大家都收到信啦!Good Luck to everybody!       

Happy Birthday to your lovely daughter!

Wish you get soka 份大禮物 la !

ShinTeresa寫道

阿女聽日2yrs 生日 唔知會唔會收到soka呢份大禮物呢 我好緊張耶   

生日快樂﹐我都祝愿佢會收到創價的這份大禮物。
ShinTeresa 寫道:

我個囡因發燒,所以去唔到面試,祝你們咁多位想入創價的媽咪,心想事成

不如寫封信去學校﹐看有沒有機會補番個面試﹐因為創價真的是一間讓大人和小朋友都感覺很舒服的學校。
may123 寫道:
我個囡因發燒,所以去唔到面試,祝你們咁多位想入創價的媽咪,心想事成

Hi may123,

If you did bring your child to see doctor, u may also ask the doctor to write a sick certificate to support your case.  I believe that Soka would give u another interview opportunity.  Don't miss it if u really want your child to get into this school.

肥仔mami 寫道:
不如寫封信去學校﹐看有沒有機會補番個面試﹐因為創價真的是一間讓大人和小朋友都感覺很舒服的學校。[quote]
may123 寫道:
[/quote]

醒目開學勳章 貢獻勳章

好期待封信呀!     
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。