用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 *PART 2*
樓主: 布甸仔媽媽
go

仔女經 *PART 2* [複製鏈接]

Re: 仔女經 *PART 2*

幾靚仔~~~
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

maba 寫道:
呢個貪仔
佢係自信心過大, 不接受客觀意見, 自食其果啦,
不過好似未夠深深領會, co 佢話再黎一次都係咁話

[quote]
sorlo 寫道:
係一擲千金呀, 個個某利,有三十又萬唔羅, 羅一蚊, 就係因為話自己"永不放棄” 

點知羅左一蚊又響度喊

佢媽就好大體, 多謝左個主持人

到最後呀某利竟然話, 最遺憾係溫室中長大

懶三懶四既人, 我先至唔會同佢買保險呀
[/quote]

你唔好理, 佢就係因為出位(喊)俾人賞識...

[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

識得遲 ?    
正46 寫道:
[quote]
maba 寫道:
細時我都係好硬崩崩既人, 唔識令人發笑, 好自我,
我相信既只有自己, 只係人地未賞識我.... :idea:

[quote]

有種! 我鍾意呀!

sorlo,  比你笑c 啦~~ 係咁出哂洋相   

maba 寫道:
sorlo,  比你笑c 啦~~ 係咁出哂洋相   

我覺得佢阿媽幾好喎!

[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

你見佢個得CHIK 樣真係幾好笑架~~

去報大陸長隆團啦

maba 寫道:
   去報大陸長隆團啦

作 c ar....ben 個串me

[size=xx-large]~~~閂門~~~

去 * part 3 * 傾   
‹ 上一主題|下一主題