用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學 大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4
樓主: Bowiema
go

大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4

Re: 大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4

請問大家有無參加由香港中文大學, 香港學校網絡提供的(Map)小學數學科-重點提升課程?唔知點解我試左幾日都話〔登入錯誤〕,有無人能成功登入呀?

你唔洗介意架,其實就算你唔講我都心裹有數,昨晚已問過JULIANABA是否因99,只是JULIANABA唔老實姐!
其實我的是多年心病,如果當初沒同住就根本唔會有這心病嫁。

julianama,

算啦!其實大家都係想你囡囡唔洗咁辛苦,可以瞓多D唧。你考慮清楚實際慳到幾多時間再決定囉!

阿女都有參加,但所有電腦學習都交給JULIANABA負責,等JULIANABA返來叫佢試下明天再告訴你啦!

Edmami 寫道:
請問大家有無參加由香港中文大學, 香港學校網絡提供的(Map)小學數學科-重點提升課程?唔知點解我試左幾日都話〔登入錯誤〕,有無人能成功登入呀?

阿囡有參加呀 ~~
我前2日己打去(Map) 小學數學科-重點提升課程問過

ngyy123 寫道:
據聞去年第三round 坐滿了五個課室, 大天真的受歡迎   

係呀~~ 全對, 我都是其中一份子    

[quote]
wwkiu 寫道:
阿囡有參加呀 ~~
我前2日己打去(Map) 小學數學科-重點提升課程問過

wwkiu,

Thank you !

wwkiu ,

pls check PM...

今個星期測驗週,大家要[size=xx-large]努力阿!
祝大家[size=xx-large]好運

這WEEKEND同阿女溫書,好辛苦。

我終於學會轉字的COLOUR & SIZE      ,對我這個一電腦白痴黎講真係好有難度嫁!     

julinama, [img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_55.gif[/img]  叻叻 !  得閒學埋點加埋插圖 !

[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1575.gif[/img]  
無錯, 大家都要加油~加油~加油 !!![img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1562.gif[/img]
click比小朋友睇-->親子音樂導賞 - 彼德與狼維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

1B3X,

已經PM比妳.

1B3X 寫道:
wwkiu ,

pls check PM...

1a班功課 27/11

中文:
1. 詞(十一)
2. 中默改簽

英文:
1. dict corr + sign
2. revised (unit 5)

數學:
1. 速算五簽改貼
2. 1上b作業改正ex20

[size=xx-large]明天測中文

唔好意思, 今日阿仔要練英詩, 遲左少少上來~~

1A功課有補充 :
英文:
2. revised (unit 5) --> Revise (Unit 1-5)

數學:
2. 1上b作業改正ex20 (明天交)

thank you Edmami,
好彩有你,靠睇阿女本手冊就死啦!

[quote]
wwkiu 寫道:
1B3X,

已經PM比妳.

wwkiu,

Thx ! 我唔敢用隻 original 呀...費事亞仔刮花...!

[quote]
wwkiu 寫道:
1B3X,

已經PM比妳.

wwkiu,

Thx ! 我唔敢用隻 original 呀...費事亞仔刮花...!

[size=large]早安 ~

*☆∵ ▁▂▄▂▁.★∵∴☆.   
∴★◢█████◣* ☆.∴★
☆◢████☆██◣.∴天气冷
◢■◤█████◥█◣.。。。。
◥◤∴█████.◥◤∵小心别着凉
click比小朋友睇-->親子音樂導賞 - 彼德與狼維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

我識UPLOAD公仔啦!   

julianama,
[img align=left]C:\Documents and Settings\Jimmy Poon\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\C9EF85UF\_505[1].gif[/img]

1A ~ 28/11功課

中 : 1. 中作(8)改(原子)
    2. 詞(十二)5個
    3. 詞改
英 : 1. Test Unit 1-5 tomorrow
數 : 1. 努力溫習數學
    2. 書 CH.20
宗教: 1. 背金句(6-8)
    2. 作(8)二頁
其他: 普:明帶古詩
    簽閱通告第(PTA11)號

常識測驗範圍更正:第一冊(第5-7課)及第二冊(第1課)