用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3 ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3 [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! V Part 3

yammiebaby > 希望你囡囡早日痊癒! 希望這些不開心的事唔好再發生 這個冼手間實在存在危險性, 一來窄,二來d 地墊就算地乾都好易滑倒. 上全方位及地下課室d學生好多時都要用它,而且d學生仲有機會自己去...學校經過上次little yellow 事件,仲未有改善,真      

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! V Part 3

早晨!

yammiebaby>希望妳囡囡早日康復. 一定要學校交代事件.

其實係一家四口子

醒目開學勳章

(以我放學時段觀察)果個toilet 既地墊經常都濕滑, 有=冇

yammiebaby > 希望您囡囡早日康復, 皮膚滑滑冇疤痕!

yammiebaby,

讀畢你的留言,實心感難過,同時非常感慨學校的改善進度。
希望你囡囡早日痊癒,建議你考慮用去疤痕貼,我經驗所得是比較可以減低留有疤痕的機會。
今日公司較忙,容我遲些覆你的問題。
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

mamamui > over 2000 啦! 快d 開part 3.       
其實係一家四口子

yammiebaby > 希望你囡囡早日痊癒!     

醒目開學勳章

yammiebaby,

希望你囡囡早日康復, 學校既洗手間真係...唉   

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

himbb

我得2張ticket, 但我岩岩先睇到pm原來有另1媽咪都想要. 不如你地1人1張, ok

himbb 寫道:
yy13,
Tks! 如果你仲有飛,可唔可以比我呀??   
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

Vicky'smom

去到愉景新城先買ticket
我無記錯好似3/f 買
每日10:00-21:00
我未睇過
唔知有乜野睇
所以報唔到料

Vicky'smom 寫道:
Hi, yy13,

Do you know where to buy tickets ?  And what is the opening hours ?  I want to bring my 2 kids to have a look, I think they must find it is very interesting.

Thank you,
Vicky's mom

yyjc, jennie

就算12, 3度我都幫阿仔外面著羽絨外套

[quote]
Jennie 寫道:
[quote]
YYJC 寫道:
Connie
咁我想問

各位今早 log-in 5到, e+終於開到新 part, 5該呢邊繼續啦 -
大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 4

yy13 寫道:
himbb
我得2張ticket, 但我岩岩先睇到pm原來有另1媽咪都想要. 不如你地1人1張, ok

yy13,
無問題,多謝你的!!   

Dear all mama,

i just 路過, 想知道個書名是休甚麼?? 可否告知?? 我個女都好怕羞…thks.
‹ 上一主題|下一主題