用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3 ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3 [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

姊妹們好勁! 冇來一陣就已 P.6.....    
我有少少老人痴呆     , 如果今晚認/記錯你地, 有怪莫怪呀.....    

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

snowB 寫道:
得意媽,

係呀!Zoe 都係今期呢!
我預備了一個芝士蛋糕、香腸、魚蛋、朱古力手指餅同飲品。
唔知夠唔夠?   有無同其他家長撞,諗食乜都好煩。

snowB

好正呀!! 全部都係阿女鍾意食呀!! 但老c 有冇LIST 比你買野? 好似唔駛預咁多喎?? chloe 上年只係帶o左1L 果汁返學校, 其餘乜都唔駛O羅呀!    
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

mamamui 寫道:
姊妹們好勁! 冇來一陣就已 P.6.....    
我有少少老人痴呆     , 如果今晚認/記錯你地, 有怪莫怪呀.....    

梗係啦....個個都掛住今日個靚太飯局多過見老C呀!! 佢地個個心都散晒!!!     

至衰我又O黎唔到啦.     
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

Jennie 寫道:

梗係啦....個個都掛住今日個靚太飯局多過見老C呀!! 佢地個個心都散晒!!!     

所以我同我件餅都5敢鬧小女心散...... 其身不正呀......    

餅乾返來接手,我出發啦   

Jennie/得意ma
我早你地一個鐘見老師,無緣一見....

做老師真係慘,做足十幾個鐘無停手同口   :-|

Jennie,我都末做你又知靚??   件制成品要阿仔乖乖合作至成事  

lam's-mother,

如果你有機會一定要見下snoopy囡囡, 因她天生出得廳堂, 好細個時已不怕陌生人及不怯場, 有大將之風!

snoopy,
愉景新城問過了, 星期六早上十時有位, 不過如果上十時, 之後要行去上英文班都幾遠, 我估拉住阿囡要行半小時! 下午仲要去學溜冰, 好似太辛苦!
仲有你一d都唔似肥田, 我覺得你瘦過幾年前, 我就一日比一日肥, 囡囡成日話我有豬腩'玉'!

醒目開學勳章

Nice to meet you all tonight !

BALL > 我見到老師眼都"dup"晒, 連聲都沙埋呀, 陰公 :cry:
點呀! 你囝囝係米特飛猛進呀

老師話明晚仲要夜d tim.. 好彩佢仲後生

我仔ok,唯一係個人無乜自信同被動....要攪攪佢

Cissy又點?

ANGELCHANMA:

你係唔係想[近]死我呀 一開機見到你段野, 雖然唔係 我, 但你咁講我囡, 我怕各位真係有機會見到我囡時, 會

愉景新城行過去, 唔洗半粒鐘呀??? 咁你想幾點, 我試吓幫你問吓有無位 (hehe.....講都好似我有份咁).
我比我囡同老公夾攻, 一時話我似李笑好, 一時話我似肥田,   

ANGELCHANMA:

請收 PM

醒目開學勳章

ball > 冇乜特別, 我亦5想阻佢太耐, 淨係問左1個問題 :

今日bk怪怪地, 明明見到自己係第一個報到, 而家先睇到原來你地chat左成7頁     

今次評估之後, 我覺得jeff自我進步好大, 但係同k2的標準相比, 覺得仲有好大差距. 唉............
中文我有同佢溫的字, 佢就識晒, 無同佢溫的字, 佢就唔識..., 英文生字無同佢認過, 就大部份都唔識......
原來無付出真係無收獲.

啱啱的起心肝同jeff認英文字, 點知見到手冊, 見到今個week要認6個中文字       

如果而家唔急起追, 真係好驚個進度越拋越遠.....
唉.........................

我想print d 英文生字+圖, 貼係度, 等jeff認.
但發覺d圖好難搵, 大家有無lon 路呀       
該用戶已被刪除

早晨呀各位!
其實係一家四口子
該用戶已被刪除

Jennie:

有呀!32份小食及16份飲品。=)

snowB
Jennie 寫道:
[quote]
snowB 寫道:
得意媽,

係呀!Zoe 都係今期呢!
我預備了一個芝士蛋糕、香腸、魚蛋、朱古力手指餅同飲品。
唔知夠唔夠?   有無同其他家長撞,諗食乜都好煩。

snowB

好正呀!! 全部都係阿女鍾意食呀!! 但老c 有冇LIST 比你買野? 好似唔駛預咁多喎?? chloe 上年只係帶o左1L 果汁返學校, 其餘乜都唔駛O羅呀!     [/quote]
[img align=right]D:\others\babyK.jpg[/img]

昨天拿評估表, 我囡囡的老師非常健談. 所以好遲才輪到我.
她對囡囡的評價係 : 聰明, 但lazy.   但我對囡囡的睇法係, 唔聰明, 但唔係太lazy.    剛好相返.
其實係一家四口子

一家三口 寫道:
昨天拿評估表, 我囡囡的老師非常健談. 所以好遲才輪到我.
她對囡囡的評價係 : 聰明, 但lazy.   因為我對囡囡的睇法係, 唔聰明, 但唔係太lazy.    剛好相返.

實情是 : 聰明, 又唔係太lazy.  
‹ 上一主題|下一主題