用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3 ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3 [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

lam's-mother

我諗左幾日, 諗住整聖誕樹

尋晚整整下, 樹腳都未整好, 阿仔已經拎左黎當帽帶
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

snowB,

好豐富呀 有7個人生日, 如果個個都係咁就.........夜晚果餐都唔駛食
snowB 寫道:
得意媽,

係呀!Zoe 都係今期呢!
我預備了一個芝士蛋糕、香腸、魚蛋、朱古力手指餅同飲品。
唔知夠唔夠?   有無同其他家長撞,諗食乜都好煩。

lam's-mother :

你地成班都氹到我鬼咁開心 你形容我囡個d  [ 又乖又叻好可愛的小女孩] 我囡一定唔係, 佢最叻的只係把 [口], 簡直唔停, 煩到我想死, 但又氹到我想死喎
有呀, 佢由K2已開始上唐老師的[六頂帽子]了

mamamui,
唔該晒 !!  

報道先 !!     

zzss> "王子"yellow   yellow仔可以係等於黃仔,5等於王子 佢係王子我米係皇后?落難果種!  

lam's mother> 轉相轉得甘快呀?
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

Mrs.Yellow 寫道:
Cheerful12 >5洗寫定"議題"?(好似開會! )我諗著吹下水講下是非 ka。

"議題"?哈哈 !咁認真? 我好耐無開會law 播.
尋日夜左小小瞓, 剛"合下"叉足電先, 今晚可以同你地吹餐飽

朱MayMay 寫道:[quote]
Cheerful12 >5洗寫定"議題"?(好似開會! )我諗著吹下水講下是非 ka。
"議題"?哈哈 !咁認真? 我好耐無開會law 播.
尋日夜左小小
該用戶已被刪除

carcar)))))過來呢邊呀
carcar 寫道:
[quote]
mamamui 寫道:
ANGELCHANMA, Cheerful12, Adrain 媽媽 -
希望小朋友們早日康復!

carcar - 你個閃電王蛋糕好正! 阿女見到一定發癲!
請問邊樹有得訂?  

貴族[/quote]

Kirima 寫道:搵個秘書做記錄, 上來report番個"議題"好喎

睇怕好難搵,今晚有幾個"墟"係樹! take 5 得甘多。

個閃電王CAKE係貴族訂嫁, 好好食, 不過有D貴   
該用戶已被刪除

mrs yellow,
昨晚你get到個句精句,可否在講一次?我只記得"xxxxx差異"

lam's-mother :

可能佢返全日班, 老師可多機會訓練, 所以才選佢[傘]

有呀, 星期六都有上唐老師的班, 見過未??? 下星期六, 你見都一個[肥田]咁的身形, 拉住個[把口&身]都唔停的女仔, 就係我啦

今晚1116 7:00p.m.麗都飯局, 出席靚媽有 :

may/yellow/cheerful/mamamui/lavender/yy13/lam'smother/zzss/vicky's mom/得意媽

[quote]Kirima 寫道:搵個秘書做記錄, 上來report番個"議題"好喎

睇怕好難搵,今晚有幾個"墟"係樹! take 5 得甘多。[/quote]
咁又係, 睇怕你地今晚連食都唔得閒

咁快就第5頁la~好勁呀~

今日難得5 c 接囝放學, 我會用盡o個2粒鐘去shopping, 我應該7點幾先黎到~
c la, 我係個5多出聲既人黎架, 希望5會悶親大家la~

去接仔喇

今晚見

~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

zzss,

有媽咪問:我個細路只係做到甘甘甘 ..... 人地果個可以甘甘甘,係5係我果個有問題?

top sales 格亞蛇:無細路 "有問題",只係"有差異"。各人起點5同,5可以做比較,同自己比較有進步就得 la。

佢似 sales 多過亞蛇!

balltsang 寫道:
lam's-mother
吊飾末交,正在準備中,希望weekend攪掂  

BALL>>咪整得咁靚呀!!! 顯得我o個個好c 肉酸呀!!!   
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.
‹ 上一主題|下一主題