用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3 ...
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3 [複製鏈接]

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

Part III 啦! 請過來呢邊繼續!

Links to Previous Parts -
大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦!
大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 2

Links to Last Year’s Parts -
大埔道崇真05年K1小朋友家長,入嚟啦!
大埔道崇真05年K1小朋友家長,入嚟啦! (Part 2)
大埔道崇真幼稚園家長分享站-Part 3

Other related links -
崇真小學家長?
崇真教學法
06崇真舊生會
06年大埔道崇真幼稚園k1----交流站

[size=large]06年崇真K2 & K3小朋友 (updated on 24.11.2006)

如有錯漏,請指正!

上低信班
1. Chloe (Jennie)
2. Skye (balltsang)
3. Kiri (Kirima)
4. Zoe (snowB)
5. Cissy (得意媽)

上低望班
1. 濤濤 (somimi)
2. (lam's mother)
3. Tracy (sunsunsandy)
4. 俊彥 (Yin媽咪)

全低愛班
1. Kuk hin (yy13)
2. Owen (朱MayMay)
3. Cherry (Cheerful12)
4. 依言 (palmchristy)
5. 鎧謙 (himbb)
6. Hei Hei (lavender)

全低仁班
1. Adrian (Adrian媽媽)
2. Natalie (mamamui)
3. Vicky (Vicky'smom)
4. Little Yellow (Mrs.Yellow)

上低禮班
1. 昕昕 (Jade)
2. Jeff (carcar)
3. 旨樂 (phebechong)

下低義班
1. Hailey (ConnieBaby219)
2. Anson (叮叮噹噹)
3. (YYJC )

下低善班
1. wesley (wesleyb)

下低勇班
1. Owen Tsang (CCheng)
2. 樺樺 (wawa_mami)
3. 熙妍 / Valerie (soldier)

IK2 (國際班)
1. 樂陶 (yammiebaby)

上高信班
1. Hazel (一家三口)
2. (冰涼鎮痛貼)
3. (LamChu)

高愛班
1. (肥師奶)

高禮班
1. (ANGELCHANMA)
2. 昕羨 (真堅新國民)

下高義班
1. Tiffany (happyma)

下高勇班
1. YY (yymum)

全高仁班
1. (snoopy)

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

一家三口 寫道:
HI ALL : 今年promise 左囡囡去食聖誕節自助餐, 有o麥好介紹呀?

Hotel D promotion 未咁快出架......
不妨留意下 "X假期", "XX男女" 一類雜誌丫......  

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

mamamui 寫道:
[quote]
一家三口 寫道:
HI ALL : 今年promise 左囡囡去食聖誕節自助餐, 有o麥好介紹呀?

Hotel D promotion 未咁快出架......
不妨留意下 "X假期", "XX男女" 一類雜誌丫......   [/quote]

thanks! 妳有冇食過邊到好呀? 我第一次食聖誕自助餐咋.   
其實係一家四口子

一家三口 寫道:

thanks! 妳有冇食過邊到好呀? 我第一次食聖誕自助餐咋.   

慚愧! 聖誕自助餐我只食過一次 - 番禺祈福酒店.....   
你睇下呢兩個 topic 幫5幫到你 -
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=462709&forum=47
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=809450&forum=47&3

我第2個到!!!!   
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

各位..

我第3個..報到先...
(之前搬office..雖然重未追完之前d chat... 努力中)
恭喜 恭喜 ..Part 3 喇.. 大家好勁 !

一家三口>>查實聖誕自助餐同普通自助餐無咩分別, 比我會近近地去黃金o羅...., 又或者同阿女去揀個聖誕旦糕, 返屋企食, 對d 小朋友o黎講都好正!!!   
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

醒目開學勳章

報到先

hi hi!   

一家三口,
聖誕節自助餐 ....其實同平時果d無乜分別, 係貴好多   
不如你搵d食一set set果種聖誕大餐仲好

天氣轉涼,你地聽日打邊爐岩晒  
傾得開心d

===============================
somimi 寫道:
ball,
有幾多個細路一班 ??

阿仔回報有一位阿sir+2位姐姐教體操,我唸都有>20人一班卦

balltsang 寫道:
[quote]
somimi 寫道:
ball,
有幾多個細路一班 ??

阿仔回報有一位阿sir+2位姐姐教體操,我唸都有>20人一班卦 [/quote]

但阿女話分o左2組, 一組男仔, 一組混合.

上了k3之後晏瞓是因為多了上bk睇小學資料, 有時又同d mama 傾下小學事情, 再加上我日頭上班, 晚上沒有工人要自己湊囡, 所以每天的私人時間只在十時後, 變了很晏才瞓!有個囡同沒有完全是兩個世界!

ANGELCHANMA :

我地幾時一齊收$$$, 任人參觀呀     (安安佳佳)

我在另一區見你問學林, 荃灣都有呀!愉景新城內, kelly都讀緊, 此間幾好嫁
該用戶已被刪除

今日昕昕講校車入面又有個都係低班嘅小朋友嘔.....我跟住就問你哋係咪一齊坐呀? 因為個小朋友都幾鍾意同昕昕玩的, 不過昕昕今日同chloe坐的.
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

Dear all,

今日同d mami 傾開, 聖誕有咩攪 ? 我地有無gathering ?
現在又係大家提議的時候 了     
有無某某的會所可book 來聚聚, 食

[quote]
Jade 寫道:

今日昕昕講校車入面又有個都係低班

我有問過荃灣那間有位, 不過我覺得太遠!
星期六如果凍, 你會唔會穿冬天校服去?你是否by taxi? 如果call van 會平d, 我問過一間由kwai chung 去$121包隧道$.
snoopy 寫道:
ANGELCHANMA :

我地幾時一齊收$$$, 任人參觀呀     (安安佳佳)

我在另一區見你問學林, 荃灣都有呀!愉景新城內, kelly都讀緊, 此間幾好嫁

醒目開學勳章

亞囡果班今期有5男2女生日, 好旺呀

另外: 我個"蝦子麵" 應丞聽晚同我睇囡, 我可以1個人黎lu

ANGELCHANMA:

荃灣你返完英文再去好近喎!
星期六我都在想緊, 如好似今日咁 就穿冬天校服了, 因為如還穿夏季那件, 下身要穿短褲, 不可穿白長褲

我問過TAXI, 佢話$120左右包隧道, 我同囡囡都好怕再坐VAN仔(因有不快的經歷), 而且[大吉] 有什麼意外, 原來保險唔包嫁 :tongue:
‹ 上一主題|下一主題