用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Kentville's School Fee
樓主: 一休
go

Kentville's School Fee [複製鏈接]

Re: Kentville's School Fee

簽名被屏蔽

支持!      

talkative 寫道:
支持      [quote]
bridie 寫道:
支持!

要簽名,出信都無問題。

我每年都要交稅,受惠政府資源,絕對合理,絕對受得起。
[/quote]

我都支持呀, 記住預埋我呀,  thanks!

Please count me in as well!
My daughter is now studying in class 1B.

me too

我個女個表弟今年in完kv已寄信話收佢,信內講明無學卷,叫家長考慮清楚,睇怕都 .....

我不是很有錢,而且有兩個小朋友,負擔很重,但我亦不太想根德為了小小的"學劵優惠"而比不知所謂的教育署"入侵學校"手指指。 試想想,如根德的課程及教學模式更改到如教署口中的<理想>學校     ,還是我們選擇根德的原因嗎?
這種不知所謂"學劵" 只是教署想強制全港幼稚園統一為合他們口味的手段 ,並不是真的想幫家長的。
李局長要學校不寫字、不串字,是我們想要的學校嗎?如果係,我相信各位屋企(包括我自己)樓下都有很多可受惠到"學劵"的學校,但我們不喜歡,偏偏要交車費都要去根德(價錢和學劵優惠差不多  ),why? 就是因為我們喜歡根德課程及教學模式 。所以我令願根德不理白痴的政府 ,否則我們的小朋友將來想考程度好d的小學都幾危.........   

Elsamouse 寫道:
有冇多d根德媽咪和應呀?!

[quote]
babych 寫道:
me too !! 因為我有倆個小朋友在讀. 如果係= $1,00 x2  =   

[quote]
Elsamouse 寫道:
<<其實多左個少少學費, 可唔可以改用雜費形式收?>>

強烈支持!!!!唔知可唔可行呢?
根德媽咪我地可唔可以聯名寫封請求信俾校長
[/quote][/quote]

和應     

Hello,
HK$2,477.00 x 10 mths
‹ 上一主題|下一主題