用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 係11月4日 Interview 約克的媽咪, 你地收到信未丫 ...
go

係11月4日 Interview 約克的媽咪, 你地收到信未丫 [複製鏈接]

係11月4日 Interview 約克的媽咪, 你地收到信未丫

你地收到通知未丫, 咁耐都未有信ga

Re: 係11月4日 Interview 約克的媽咪, 你地收到信未丫

I haven't received it yet too!! But don't worry, they said they will inform us within two weeks, is it too early to worry now? Anyway, many BK mami said that it was not difficult to enter York, just relax!!

Re: 係11月4日 Interview 約克的媽咪, 你地收到信未丫

我囝囝都係那日interview,不過唔擔心,因已有兩間收了佢,妳還有interview 其他嗎??York要兩星期通知,不過那天seminar感到校長太hard sell & 校舍好殘舊,一間私立幼稚園辦學over 20年有多,但見唔到他們在資源上有投資過,只著重Cambridge個English test,sorry,我去in完之後,有點失望!!!

簽名被屏蔽

我囡囡都係4號先interview 今日收到取錄信.

都有d同意j129, 我唔係太在意校長講咩, 因為一定講好話, 反而留意d 嬸嬸, 老師既表現同環境設施, 四周真係有d舊.

但係我囡interview in 到唔肯走, 仲係出面玩到唔肯走.
另外個嬸嬸, 老師都好好, 都考慮緊俾唔俾留位費

talkative:

你囡囡仲interview 左邊間?

簽名被屏蔽

我囡 in 左 2 間, 12日in根德, 25日in 創價, 20日民生取表

會唔會去協恩?
呢個月in到頭都暈.

簽名被屏蔽

talkative,

同妳一樣,我足足失眠了幾日了,就到天光睡著了,都會發惡夢,我同囝囝由10月尾到依家,in了三間幼稚園,重有三間要in,今個Saturday係戲肉,上午St Catherine,下午根德園,囝囝係細仔,未識講說話,interview要唱歌,都唔知點算?我老公淨係叫我唔好咁緊張,重大壓力過自己見工

簽名被屏蔽

大家都盡力而為,今日先係星期二,有排驚,希望大家都入選自己心儀的學校

簽名被屏蔽

我都明白牟利幼稚園會好睇賺錢
但York既然軟件方面(英文水準)咁標青
好應該執執硬件好等班小朋友係學校過得更舒服開心

至於講到禮貌喎
我只認為係幾表面
如果面試時, 教師嬸嬸都俾唔到好印象家長
點都俾人打拆扣

我個女都係4號in架, 點解仲未收到通知既,  
Twiggy Fong

I still haven't received the letter now? But I am not too worry, because I have already got 3 kinder's confirmation letter.   

Agree LFC

Don't Worry, York will accept all application , but you can choose them or not

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&order=0&topic_id=793285&forum=6&post_id=&refresh=%ABe%A9%B9   

‹ 上一主題|下一主題