用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 05金巴倫小朋友升L2? 入來傾下近況 (6)
go

05金巴倫小朋友升L2? 入來傾下近況 (6) [複製鏈接]

05金巴倫小朋友升L2? 入來傾下近況 (6)

Dear All,

快d過來傾下喇!

看返之前, 就Click 下面  

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=696069&post_id=13510380&order=1&viewmode=flat&pid=13499092&forum=6#13510380

Re: 05金巴倫小朋友升L2? 入來傾下近況 (6)

MMWong,

係喇! Audreyma & SandyHung 好忙啊! 這2 日唔見她們, 妳昨日"喻加", OK 嗎?  

Dear All,

得閒入來Look Look   

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=794071&forum=7&17

CMMANDY,

oic 怪不得禁靜啦 ! 琴晚既 Yoga 又 ok 喎, 今次無上次禁辛苦  :  :

今日整咗粟米蘋果沙律比天穎 & 欣欣 做tea 呀, 希望佢吔喜歡食啦    

CMMANDY 寫道:
MMWong,

係喇! Audreyma & SandyHung 好忙啊! 這2 日唔見她們, 妳昨日"喻加", OK 嗎?  

CMMANDY,

天穎食咗好少好少粟米蘋果沙律咋, 佢話飽啦 ! 唔通唔好食所以食禁少    

MMWong

SandyHung,

萬聖節服飾, Tim 得獎啊! 恭喜恭喜

Sandyhung,

TimTim既型仔look好殺食,得獎係實至名歸,恭喜,恭喜。         
Qvi 3.97kg :-?
http://www.babyhome.com.tw/bb/156458

MMWong,

Yan Yan 昨日告訴我, 天穎食得少, 天穎話佢飽, 因為飲左茶食左野   , 我告訴她, 下次飽要講俾大人知, 等大人俾少量就夠喇! 唔好浪費d食物, 她話"係", 當然唔係妳整得唔好食喇! 粟米, 蘋果, 沙律醬ga 配搭, 簡直絕配, 天穎真是唔識食啊!   

CMMANDY

MMWong 寫道:
CMMANDY,

天穎食咗好少好少粟米蘋果沙律咋, 佢話飽啦 ! 唔通唔好食所以食禁少    

MMWong

SandyHung,

恭喜恭喜         我都有預感靚仔 Tim Tim 哈利波特會攞獎 !! 我都好喜歡這個做型, 睇睇吓好似真既哈利波特添, 天生一副明星相    

MMWong

CMMANDY 寫道:
SandyHung,

萬聖節服飾, Tim 得獎啊! 恭喜恭喜

CMMANDY,

唔緊要啦, 第日再整再食過啦 ! 不過天穎琴日飲茶真係食得好飽喎, 佢食咗兩啖沙律就話飽, 昨晚有無食晚飯    

MMWong

[quote]
CMMANDY 寫道:
MMWong,

Yan Yan 昨日告訴我, 天穎食得少, 天穎話佢飽, 因為飲左茶食左野   , 我告訴她, 下次飽要講俾大人知, 等大人俾少量就夠喇! 唔好浪費d食物, 她話"係", 當然唔係妳整得唔好食喇! 粟米, 蘋果, 沙律醬ga 配搭, 簡直絕配, 天穎真是唔識食啊!   

CMMANDY

MMWong,

有呀! 食左半碗飯,一隻雞蛋, 少少魚, 菜& 粟米, 飲左碗湯, 個傻妹這2 日, 好搞笑, 麻麻前日食魚頭, 天穎問麻麻點解妳食魚頭呀! 麻麻話我鐘意"輪"骨, 同埋唔好浪費, 昨日, 天穎見到條魚, 就問麻麻, 麻麻妳食魚頭嗎? 麻麻就將魚頭取出, 食緊時, 天穎話, 我一會兒食條尾啊! 爺爺麻麻話, 妳細個呀!魚尾有骨呀!但我想食呀! 那我說,好喇!食哂碗飯先喇! 真是食哂, 我不知不覺, 見佢嗒緊條魚尾    , 仲好滋味    , 我真是嚇一跳, 可能下星期, 和麻麻一齊嗒魚頭啊!

CMMANDY

[quote]
MMWong 寫道:
CMMANDY,

唔緊要啦, 第日再整再食過啦 ! 不過天穎琴日飲茶真係食得好飽喎, 佢食咗兩啖沙律就話飽, 昨晚有無食晚飯    

MMWong

Dear all,

收到下星期六的旅行卷了, 我坐 3 号車, 午膳第 16 席。妳哋呢 ?

MMWong

天穎---4 號車, 午膳第 21 席
Yan ---3 号車, 午膳第 16 席

呢兩日我真係好忙,冇時间上嚟,前日執d 衫出嚟捐,琴日早上帶BB睇醫生後,就攞幾件厚衫俾我細妹ge工人,之後 出去銅鑼灣買瑪瑙俾BB,今早又帶工人睇醫生,因為佢對腳靜脈曲張  好痛。
我今日接Tim放學,CheaChea話Tim得

天穎---4 號車, 午膳第 21 席
Yan ---3 号車, 午膳第 16 席
Tim--- 3 號車, 午膳第 14 席

sandyhung

恭喜哂 tim tim 得獎呀! tiffany 就冇咁既機會, 因為我唔識得同佢點扮靚

SandyHung,

唔怪得唔見妳上來喇! 我好明白, 執衫真是搞好耐, 我時常想執, 但見到就煩, 一諗起碼執2-3 小時, 就    , 妳工人對腳靜脈曲張, 即是點呀! 是彎曲唔到定抽筋呢?     妳出去銅鑼灣買瑪瑙俾BB, 是否帶了之後, 會帶來好運呢?    

CMMANDY

vvmakyy~

我都冇特別同Tim Tim扮靚,套衫 我都係要著ge前一日先至買,我揀無可揀,求其見到套 Harry Potter衫 就買,anyway 多謝 多謝! :

vvmakyy 寫道:
sandyhung

恭喜哂 tim tim 得獎呀! tiffany 就冇咁既機會, 因為我唔識得同佢點扮靚

CMMANDY~

執衫真是要搞好耐架,搞到我鼻敏感都出埋嚟!
靜脈曲張 即係 d 好多血管好似網狀咁顯現出嚟,徵狀有 抽筋、疼痛、脚腫,嚴重d 会有血癌架,所以 嗱嗱淋帶工人睇醫生囉!
瑪瑙係避邪架!

CMMANDY 寫道:
SandyHung,

唔怪得唔見妳上來喇! 我好明白, 執衫真是搞好耐, 我時常想執, 但見到就煩, 一諗起碼執2-3 小時, 就    , 妳工人對腳靜脈曲張, 即是點呀! 是彎曲唔到定抽筋呢?     妳出去銅鑼灣買瑪瑙俾BB, 是否帶了之後, 會帶來好運呢?    

CMMANDY

天穎-----4 號車, 午膳第 21 席
Yan -----3
‹ 上一主題|下一主題