用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 救世軍卜凱賽琳幼兒園 有沒有油麻地救世軍卜凱賽琳幼兒園的小朋友既家長入來傾 ...
樓主: sanlocama
go

有沒有油麻地救世軍卜凱賽琳幼兒園的小朋友既家長入來傾下計??*o* [複製鏈接]

我囝囝同囡囡都讀緊卜凱賽琳

您地好呀!
我囝囝讀緊N3, 就黎升N4. 佢係學校好開心, 由以前既怕醜變得好主動. 佢依家咩人都講一餐, 見到人會主動講早晨. 我好欣賞學校對小朋友在品德方面的培養, 因為要從小培養的.
我囡囡係插班讀緊N1, 所以九月都係讀N1, 佢喊佐一個星期就無喊, 依家佢仲同我講拜拜. 變佐我唔捨得佢. 老師話佢每一日都好開心喎. 所以我好放心.
係咪有人住帝柏海灣? 因為我都係. 我想睇下可以點樣一齊搭的士, 因為我問過校巴, 都比較難安排, 因為唔係咁多人係附近住. 我又唔想佢地日曬雨淋.

濤濤同寶寶媽

請問在英文方面,好嗎?

我的小朋友是男孩子.
平時你有無湊囡囡返學, 呢牌都係我湊. 我地會唔會見過面呢?
你囡囡派得好唔好. 我開始為囝囝緊張.

係咪真係好難入架?

原帖由 wongkaka 於 08-1-11 02:06 AM 發表
大家可以到以下link交流一下

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1191616&extra=page%3D1

想問下喺邊度發言, 好似冇位.................

我想問下會不會很多工課做呢?

我個BB係10年06月出世, 已收到輪候NO., 想問難唔難入??

我想問聯園親子運動會係也什麼活動??幾 時??
‹ 上一主題|下一主題