用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 你地小朋友升中後有冇成日講粗口??
樓主: 小彬彬
go

你地小朋友升中後有冇成日講粗口?? [複製鏈接]

而家的学生

唔係嚇你,我朋友在城大教,佢話居然有個 女学生着小背心 + 低腰短裾內襯 T-back under, 坐在第一排打開双脚 ( 十足沙朗吏東係本能套戲個 post ), 你咁死得未 ?

Re: 而家的学生

中一小朋友最大問題係, 覺得自己己經長大, 開始反叛, 所以身教好重要
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

我地呢 d 生仔既冇呢 d 煩惱

Sophroniali 寫道:
唔係嚇你,我朋友在城大教,佢話居然有個 女学生着小背心 + 低腰短裾內襯 T-back under, 坐在第一排打開双脚 ( 十足沙朗吏東係本能套戲個 post ), 你咁死得未 ?

不足為奇,我朋友個仔同我講剛中一開學一個星期,有個女仔向其他人宣佈: le 條仔係我5好同我爭。你話死未
Sophroniali 寫道:
‹ 上一主題|下一主題