用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 升班啦!New!York07"U3",大家庭
樓主: kachunma
go

升班啦!New!York07"U3",大家庭 [複製鏈接]

升班啦!New!York07"U3",大家庭

其實喺走了一批老師,因為小兒過班主任都喺咁,而N1都有老師走了。攪到我個話呢個老好惡 !而加成班同學仔上堂都不敢作聲,連茶点都得,因不是小兒一個人說。其他同學對拒mama講都一樣。而呢個miss choi  而夠miss chow細心!有時每日未必喺個位老師。成班好似孤兒仔

Hello!!好耐無見啦~~~你地既小朋友好嗎??揀晒學校未呀??

原文章由 toby豆 於 07-10-27 21:53 硐表
Hello!!好耐無見啦~~~你地既小朋友好嗎??揀晒學校未呀??

Rosaline is okay but increasingly 'naughty'.  She always 'talk & talk' but 'never stop'.

She takes GT.

<br />
Rosaline is okay but increasingly 'naughty'.  She always 'talk & talk' but 'never stop'. <br />
<br />
She takes GT. [/quote]<br />

已攪掂就ok啦~~~

好o野! 11月30日有U3旅行!

Kachunma

你仔仔最後揀左邊間遞表呀??

原文章由 miffy 於 07-11-5 20:26 硐表
hi, toby豆, 記得我嗎?? 你仔仔好嗎??

小學度我仔仍然在戰鬥中, 未有著落, 可能最後要等派位, 我都沒有太大壓力, 一切隨緣罷。

梗係記得你啦~~~第一round咁你幫仔仔揀左邊間呀??

我仔呢幾日test緊.....都幾忙,晚晚都要溫書,非常煩呀~~~

攪咩呢排無晒人架??

大家忙緊小一 interview, 等11月26日後, 大家就會出現啦﹗

原文章由 toby豆 於 07-11-13 13:19 硐表
攪咩呢排無晒人架??

原文章由 cclbaby 於 07-11-13 13:43 硐表
大家忙緊小一 interview, 等11月26日後, 大家就會出現啦﹗

原來係咁~~~

大家好,我個女08-09讀York N1,我想請教一些問題?

1.York的雜費一年要幾多錢?分幾多期俾?
2.茶点費要幾多錢?分幾多期俾?
3.那些劍英和其他什麼考試,費用是不是很昂貴,可否請你詳細告訴給我,我十分緊張,因為我不如道自已有無能力俾BB讀York,麻煩你告訴我,Thank You!

don't worry

1.其實學校無乜雜費,只係有課外班,如你說的劍橋英文堂, 但可由家長自由決定 參加與否.就算有雜費都只係1千多元左右.2.茶點 方面,可自行為小朋友準備,咁咪唔洗學校代訂囉!小朋友想食乜,咪帶乜!3.而劍橋英堂/晝畫班/music班大概$740 - $2000 左右,分3期交錢,而劍橋英文是 $1980 一期.

[ 本文章最後由 yiuyiuhui 於 07-12-9 17:36 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題