用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 Victoria Play Group
go

Victoria Play Group

Victoria Play Group

請問有無bb在 Homantin 的維多利亞play group?
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

Re: Victoria Play Group

yes, my boy just join the playgroup.

我想bb歲幾去玩, 請問會玩d乜?係咪全英?要唔要預早好多報定名?thx
大妹桐桐 Daphne  細妹珩珩 Carrie  

佢哋足一歲先會收,我就大約八個月字報定名排隊,我估通常都會排到,除非星期六就多人排d,因為有d小朋友會升k1或者轉nursery。
全程2個鐘,頭半個鐘倒自己活動,玩吓玩具,根住正式上堂會有:唱英文歌一路郁吓手腳、傳吓波、做吓手工、洗手食野、唱中文歌跳吓舞、玩吓遊戲...等等,然後又自由活動吓咁囉。
校舍好大,好多玩具,不過我個b13個月,我覺得節奏太快,係真正既"playgroup",唔好諗住學到野!

amy_eric 寫道:
我想bb歲幾去玩, 請問會玩d乜?係咪全英?要唔要預早好多報定名?thx

HELLO!  記得我嗎? 我個仔之前同你仔仔在幼

你係christopher媽咪?!我都聽其他媽咪講chris上victoria呀,哲哲九月才開始,上星期六一堂only,因為想自己帶佢去,所以揀星期六囉。chris上堂如何呀?係咪好enjoy呢?哲哲呢就普通,以前上幼潛enjoy好多呢,因為小朋友可以一齊交流。係呢,你覺得victoria點呀?你有無去過呀?我哋可以email聯絡呀。

annie :)