用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 人名貼紙
go

人名貼紙 [複製鏈接]

王國長老

人名貼紙

舊年我係SOGO後面街買既,
只係$20一張,比個名佢好快印比我的。
今日我去搵已經無左喇!
我想整有無人係港島區見過?

Re: 人名貼紙

簽名被屏蔽

麟媽媽 寫道:
今日我去搵已經無左喇!

我今日喺康怡廣場去吉之島個通道見倒有個車仔檔。
都係$20一張,好似買五送一。

王國長老

睡公主

有咩公仔架?有無Keroro?
我見上面個web有Keroro呀!
你有無整到?

睡公主 寫道:
[quote]
麟媽媽 寫道:
今日我去搵已經無左喇!

都係$20一張,好似買五送一。[/quote]

麟媽媽 寫道:
今日我去搵已經無左喇!

有 de 文具鋪會幫你 order,去屋企附近果 de 試下啦!
Pentax K10DDA21/DA70/DA18-55mmDA50-200mm/FA43/Tamron A09

[quote]
麟媽媽 寫道:
睡公主

有咩公仔架?有無Keroro?
我見上面個web有Keroro呀!
你有無整到?

[quote]

有軍曹、超人、米奇老鼠‥‥等(唔係好記得),
我冇整到,
因為我個仔已有三大張(超人、夜光軍曹同巴斯光年),
所以只係睇吓就走,
不過印象中嗰度好似冇我亞仔啲款。

王國長老

睡公主,

咩係夜光軍曹?
咁你又係邊度買架?

麟媽媽,

http://www.e5it.com/label.htm
妳試吓call Billy 81143055,
妳可以話係BK上次啲Order,問吓有冇得平啲,
之前有個Topic 講name sticker,
我都係夾落去訂,
因為最後超過150份,所以最後所有款式都係$17一份。

醒目開學勳章

睡公主 寫道:
[quote]
麟媽媽 寫道:
今日我去搵已經無左喇!

都係$20一張,好似買五送一。[/quote]
麟媽媽  
康怡廣場車仔檔有軍曹個款,另外我今日喺藍灣半島都見倒有.
哥哥鍾意跳跳紮[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_33.gif[/img]妹妹鍾意畫圖畫[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_15_35.gif[/img][img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_123.gif[/img][img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_123.gif[/img][img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_15_44.gif[/img]

王國長老

Thanks!跳跳虎媽媽,
睡公主嗰款夜光軍曹真係靘D仲大個D,
不過又要fax訂又要等,
但星期一又正式上堂了,
所以都係聽日去康怡廣場整算了,
橫掂亞仔無見過夜光款,無比較嘛!

寫道:

麟媽媽  
康怡廣場車仔檔有軍曹個款,另外我今日喺藍灣半島都見倒有.

只係印人名,(中or英文名) 加吾加埋班別,學號??

印左中英文名就冇位印班別同學號架啦

有無見過九龍區邊度有呀?我都係鍾意即買即有既感覺wor~~

以前見過葵涌廣場有得買啊

today i buy at 旺角先達,near people 門市,是一small counter.$20有54pcs,is (4.7cm1.6c.m) ,$20have 84 pcs is (3x1.2cm),and many the other  choice,.the tel is 91896073,http:��www.cute-label.com.
:-P  :-P  :-P

早兩日路過銅鑼灣糖街見過有宣傳牌話有得做,都有好多款,大小size都有,不過無留意價錢。

麟媽媽 寫道:
今日我去搵已經無左喇!

尖沙咀加年威老道Trendy Land隔離再隔離!

chu_muimui 寫道:
有無見過九龍區邊度有呀?我都係鍾意即買即有既感覺wor~~

Hi, all

早兩個月前

八月尾時去過藍灣搵過,但係搬走左了,隔黎檔話佢搬左去太古城喎,我諗應該係康怡果檔黎

我都係到訂過, OK!, 今日入左錢去a/c, 明日寄出, 後日收到, 方便省時間. 我個女好鐘意keroro.

Henrymama 寫道:
你可以試下列網站:
www.jwlabel.com, 可以郵寄
‹ 上一主題|下一主題