用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學 大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3 ...
樓主: Bowiema
go

大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3 [複製鏈接]

Re: 大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3

早抖   

唔好講得咁衰la.....
"我先行一步"

去瞓勒~~    

[quote]
lam2hei 寫道:
唔梗要, 我都想似佢
有個咁乖既
小朋友  
我先行一步
去瞓勒~~    :

Re: 大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3

冇人喇....
我都搵老周先   

lam2hei,

hihi   

又走人

好問題.......我都沒有留意到.......

今年試下問下學校先........

lam2hei 寫道:

有投訴   
[size=xx-large]小孩子的天空
點解我地無
每一年既全班全體
照架   

[size=large]Good Morning!

星期六早上玩左一堂yoga 同一堂健身球訓練, d月肌肉有d痛. 但今日已經唔痛啦  , 我努力左2星期, 星期六第一之次上磅, 嘩!好開心呀輕左2磅, 其實我以已經feel 到我瘦左, 因為d衫鬆左d. 我目標係6磅, 家下已2磅, 好快就達標啦.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

早晨,各位親愛的!

尋日去完南丫島,

[size=xx-large]早晨)))

我地今年都未去過
沙灘    [quote]
sandyaloha 寫道:
早晨,各位親愛的!

尋日去完南丫島,

係邊度玩 禾刀有個
球喎 但未識點

yoga真係幾好, 之前玩過
初班4堂, 雖然玩到成身大
汗, 但真係正   
Jamesmama 寫道:
星期六早上玩左一堂yoga 同一堂健身球訓練, d月肌肉有d痛. 但今日已經唔痛啦  , 我努力左2星期, 星期六第一之次上磅, 嘩!好開心呀輕左2磅, 其實我以已經feel 到我瘦左, 因為d衫鬆左d. 我目標係6磅, 家下已2磅, 好快就達標啦.

唔該你   
小孩子的天空 寫道:
好問題.......我都沒有留意到.......

今年試下問下學校先........

[quote]
lam2hei 寫道:

有投訴   
[size=xx-large]小孩子的天空
點解我地無
每一年既全班全體
照架   
[/quote]

Ansonhei 寫道:
又走人

[size=large]Good Morning.....  

Sandy,
見你行程都好開心啊......都好, 返學前來個sun bathing....

LOOLOO,
圍裙我都係比一條佢上視藝, 食飯無ga.....

我昨晚同adrian, bowie, 公公, 婆婆去咗文化中心廣場睇香港購物節既噴泉水幕表演, 跟住仲睇埋幻彩詠香江. adrian, bowie都好興奮呀....

呼吸

哈哈!!尋日南丫島除左有海鮮食,
仲有一班乳豬仔   

[quote]
早晨,各位親愛的!

尋日去完南丫島,

我星期六都去睇幻彩詠香, 跟住行去星光大道有D人唱歌好好FEEL 架
Bowiema 寫道:
[size=large]Good Morning.....  

Sandy,
見你行程都好開心啊......都好, 返學前來個sun bathing....

LOOLOO,
圍裙我都係比一條佢上視藝, 食飯無ga.....

我昨晚同adrian, bowie, 公公, 婆婆去咗文化中心廣場睇香港購物節既噴泉水幕表演, 跟住仲睇埋幻彩詠香江. adrian, bowie都好興奮呀....
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

有機會一定
參予    [quote]
呼吸

我去SEASONS FITNESS CLUB, 我JOIN 左所以成日去, 今日LUNCH 去跳STEP.  
個球同來收肚好WORK 架

[quote]
lam2hei 寫道:
係邊度玩 禾刀有個
球喎 但未識點

yoga真係幾好, 之前玩過
初班4堂, 雖然玩到成身大
汗, 但真係正    [quote]

各位,

唔記得同你地講....果日校車ee打咗黎.....

因為無咗青衣既站, 今年我地美孚要7:25am上車呀....   

校車ee話, 今年好強勁, only青衣都有40幾個學生, 一車車晒.
‹ 上一主題|下一主題