用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SJC Parent Club 06 Part 3
樓主: BBChu
go

SJC Parent Club 06 Part 3

Re: SJC Parent Club 06 Part 3

Thomas&mama 寫道:
但唯一憂慮的地方,是每朝都要坐1個鐘頭校車才能回到學校!

請問你們的小朋友有坐校車嗎?

Thomas&mama
做 parents, 一定會有好多野憂慮+啦. 我兩個囡都係要坐1個鐘頭校車才回到學校! 大囡坐到依家都k3啦, 細囡就剛開始但亦好ok, very happy.  

我一派反來我就同佢包左書啦.....我幾乖

BBCHU, MAY
琴日我睇左D相啦....都係MAMA地....我都係整反PHOTO CAKE..你地呢?

h2dog1 寫道:
我都係細你小小之麻, 今年21, 我同個女講都係呢個年紀   

h2dog1
咁我真係好貪心啦, 啊囡問我幾多歲, 我同佢講, "mami 大你一年咋, 我 6 歲之嗎.  

sally1 寫道:
BBCHU, MAY
琴日我睇左D相啦....都係MAMA地....我都係整反PHOTO CAKE..你地呢?

sally1
边位美女叫啊 may 呢?  

sally1
尋日我都係, d款吾係好岩心水.

ShanShan
妳六歲, 咁妳hubby可能要坐監喎!

ShanShan 寫道:
[quote]
h2dog1 寫道:
我都係細你小小之麻, 今年21, 我同個女講都係呢個年紀   

h2dog1
咁我真係好貪心啦, 啊囡問我幾多歲, 我同佢講, "mami 大你一年咋, 我 6 歲之嗎.   [/quote]

h2dog1
咁我真係好貪心啦, 啊囡問我幾多歲, 我同佢講, "mami 大你一年咋, 我 6 歲之嗎.  

shanshan
下....6歲 點解6歲可以有咁fit既身材, 美貌 & 知慧既   

sally1
我尋日係陪靚太去睇咋, 暫時做住保鑣先law...

早晨各位!

MauMau,
MauMau 寫道:
係呢,你地d囝囝囡囡有無叫你地同佢包書呀?Jocelyn話 Miss Wong 話要包本中文同聖經書。

我年年都包書o架, 今年派既都包晒啦!  

Thomas&mama,
我囝囝都有搭校車, 佢係K1既時候已經要搭成個鐘o架o拉, 唔駛太擔心, 小朋友好快習慣o架.

BBChu,
BBChu 寫道:
東東媽咪
聽妳講完, 諗下除左小朋友大左之外, 我地都係度傾左兩年有多, 我同新幹線大大話話都傾左三年, 真係  經歷好多風風雨雨.      新幹線, 妳話係咪.

真係唔經唔覺3年多啦! 當中既風風雨雨, 有D真係好勁.    
係喎, 你琴日睇完cake, 係唔係唔岩心水呀? 我諗住做photo cake算啦! sally1話冇乜款. 咁你點嗎?   

ShanShan,
咁點算     

sally1

佢好靚女架又高貴....重好年青架

lv
唔記得覆你, 果日我地冇問題呀!!

sally1 寫道:
[quote]
sally1

佢好靚女架又高貴....重好年青架 [/quote]
一個字[size=xx-large]正
該用戶已被刪除

Thomas&mama,
有安全帶. 至於尿尿校車嬸嬸應該有晒經驗, 一定有佢地既方法.    
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

醒目開學勳章

BBChu 寫道:
東東媽咪
聽妳講完, 諗下除左小朋友大左之外, 我地都係度傾左兩年有多, 我同新幹線大大話話都傾左三年, 真係  經歷好多風風雨雨.      新幹線, 妳話係咪.

BBChu, 新幹線,

見你地咁講, 搞到我都有d想 , 我同你地不經不覺之間, 都傾左兩年啦, 時間過得真係快, 如果唔係因為有你地, 當初亦未必會決定讀sjc.  

ShanShan
今日 newspaper 話有個14歲少年因有特殊怪癖 (鍾意偷女裝鞋) 而被 police 拉咗, 咁上次妹妹對鞋, 唔知會唔會………     

我同襯佢一切行, 都好多人望住佢嫁!

sally1 寫道:
[quote]
sally1

佢好靚女架又高貴....重好年青架 [/quote]