用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問荃灣有冇得學法文/西班牙語傢呢?
go

請問荃灣有冇得學法文/西班牙語傢呢?

請問荃灣有冇得學法文/西班牙語傢呢?

我大仔2.5歲,想俾佢學多一種語言,唔知荃灣有冇得學法文/西班牙語傢呢?
§ 吾家三寶 §
Trevor※Marcus※Arianna

Re: 請問荃灣有冇得學法文/西班牙語傢呢?

這裛有法文讀,
機構名稱:   Kidz n us (孩子天語言學習中心.)
課程名稱:   French for Children.
Tel: 2406 8050
Fax: 2406 8051
Add: 荃灣德海街18号富利達中心6/F C室.

thank you very much~~~

唔知有冇小朋友去過呢度上堂呢?
§ 吾家三寶 §
Trevor※Marcus※Arianna

tsznok 寫道:
唔知有冇小朋友去過呢度上堂呢?

I want to know too.
Is it good?

我今日上午十時半去過這機構,當時我只想取章程,但有位外籍女士有我介給有什麼group啱我bb.她好熱心幫我,我從窗子望入去看看bb上堂,還叫sit in參加試堂.上緊堂bb有5-6位,由一位金髮Miss教英文.需然bb走來走去,但氣分都不錯.至於學法文我就不知了

請問試堂要不要收費?

我想你要打去問問啦.