用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 聖公會奉基千禧好唔好
go

聖公會奉基千禧好唔好

聖公會奉基千禧好唔好

請各姐妹給些意見,謝謝

Re: 聖公會奉基千禧好唔好

beside MTC in Whampoa Net, 聖公會奉基千禧 is also a very good school in the net but not as famous as MTC.

General comment from Whampoa 補習社 teacher said that their children's standard are also high even compared with MTC. Teachers are very nice and enthusiastic in teaching.

But I'm not sure the connection with Secondary School.

Hope it's help

請問何唔何以講下課外活動及午飯安排方面, 考試形式等? 謝! 功課量多唔多? 每天要多少小時完成?

龍馬媽媽 寫道:
請問何唔何以講下課外活動及午飯安排方面, 考試形式等? 謝! 功課量多唔多? 每天要多少小時完成?

龍馬媽媽,
課外活動有很多, 泳隊, 籃球隊,羽毛球隊,排球隊......
歌詠團,管樂團......午飯自備或代訂. 味道ok. 有安排家長試食監察品質.  一年4次考試,無test. 功課量唔多,因學校鼓勵學生多閱讀. 1年班尊心做1/2hr finish.
Hope can hlep u!

kiwai wong :
  我想問英文堂有無外籍老師呀, 有無

cheriekkso :

Thanks your comment .     

[quote]
HMTB11 寫道:
kiwai wong :
  我想問英文堂有無外籍老師呀, 有無

sorri , 應是"有外籍附助老師"  

多謝回覆! 另想問下會唔會教得淺考得深的情況? 又或者好依賴家長在家溫習, 即學校教得快或教唔晒, 叫家長自己跟呢? 我聽好多人講依間學校出名愉快學習, 其實有什麼特別? sorry!太多問題! thanks!

龍馬媽媽 寫道:
多謝回覆! 另想問下會唔會教得淺考得深的情況? 又或者好依賴家長在家溫習, 即學校教得快或教唔晒, 叫家長自己跟呢? 我聽好多人講依間學校出名愉快學習, 其實有什麼特別? sorry!太多問題! thanks!

唔會教得深, weekly Chi & Eng dictation. Sometimes unseen dictation but not so difficult.  No pressure. A lot of activities.  They encourage child read more books.  Not only do homework.  U can visit the web site & see the school aim.

kiwaiwong :

我想問課外活動要比錢嗎,如果崇真和奉基比較,那一間會好些,比個意見我呀. 多謝哂.       

HMTB11 寫道:
kiwaiwong :

我想問課外活動要比錢嗎,如果崇真和奉基比較,那一間會好些,比個意見我呀. 多謝哂.       

My friend's daughter is a student of this school.Her daughter likes to go to school. Her comments of this school is quite gd!She told me sat課外活動要比錢.

If School team no payment.  Other activities hv to pay.

HMTB11 寫道:
kiwaiwong :

Only know 崇真 is famous private school.   Can't help to compare.

hi kiwaiwong,
清楚la, 很多謝你的回覆, many thanks!

kiwaiwong :

我想問多様,小朋友是否小一開始敎

[quote]
HMTB11 寫道:
kiwaiwong :

我想問多様,小朋友是否小一開始敎

hi kiwaiwong,

我都想問下小一無提前適應周, 只是頭兩星期全校返半日,咁小朋友能否應付?家長要做d嘜可以幫到小朋友適應?
另每星期之dictation是否中英各一次, 有無特定星期幾?
是不是平均一班35人, 有沒有活動教學? 是否大部份學生都是住黃埔區? 學生操行良好嗎?
因我兒是叩門入的, 請問知唔知如果抽獎放第二位可否入到? (只是代友問的)
很抱歉那麼多問題! thanks!

kiwaiwong

真係多謝你答我咁多問題, 我個囡囡係今年叩門入,但我唸讀唔讀好, 因為我本來想囡囡入崇真,但因為家長會後,覺得崇真變得商業化,而且,此終要比錢,我又剛生完,多左一個,又要唸多些,我想知你對奉基有無個人意見,同奉基是brand 2 or brand 1 ? 多數中學會派那些校?   

今年p.l  is 奉基 or 奉基千禧. Same as you 今年叩門入!