用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! ...
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦!

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦!

開完家長會,大家升班啦! 請過來呢邊繼續!

Link to Last Year’s Parts -
大埔道崇真05年K1小朋友家長,入嚟啦!
大埔道崇真05年K1小朋友家長,入嚟啦! (Part 2)
大埔道崇真幼稚園家長分享站-Part 3

Other related links -
崇真小學家長?
崇真教學法
06崇真舊生會
06年大埔道崇真幼稚園k1----交流站

[size=large]06年崇真K2 & K3小朋友 (updated on 12.9.2006)

如有錯漏,請指正!

上低信班
1.        Chloe (Jennie)
2.        Skye (balltsang)
3.          Kiri (Kirima)
4.          Zoe (snowB)
5.          Cissy (得意媽)

上低望班
1.        濤濤 (somimi)
2.        (lam's mother)
3.          Tracy (sunsunsandy)
4.         俊彥 (Yin媽咪)

全低愛班
1.        Kuk hin (yy13)
2.        Owen (朱MayMay)
3.          Cherry (Cheerful12)
4.          依言 (palmchristy)
5.          鎧謙 (himbb)
6.          Hei Hei (lavender)

全低仁班
1.        Adrian (Adrian媽媽)
2.        Natalie (mamamui)
3.          Vicky (Vicky'smom)
4.          Little Yellow (Mrs.Yellow)

上低禮班
1.        昕昕 (Jade)
2.        Jeff  (carcar)

下低義班
1.        Hailey (ConnieBaby219)
2.         Anson (叮叮噹噹)

下低善班
1.          wesley (wesleyb)

下低勇班
1.          Owen Tsang (CCheng)
2.          樺樺 (wawa_mami)
3.          熙妍 / Valerie (soldier)

IK2 (國際班)
1.          樂陶 (yammiebaby)

上高信班
1.        Hazel (一家三口)
2.          (冰涼鎮痛貼)
3.          (LamChu)

高愛班
1.         (肥師奶)

高禮班
1.           (ANGELCHANMA)
2.           昕羨 (真堅新國民)

下高義班
1. Tiffany (happyma)

下高勇班
1. YY (yymum)

全高仁班
1. (snoopy)

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦!

報到先

eee, 大家都有伴   
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦!

emily

thank you
please check email

wawa mami
please check your email

soldier, 得意媽
please PM your email address to me.

yy13,

你個盃好靚喎....乜獎來架?  

Connie,

收到了, million thanks!
好5捨得 Hailey....明年5同班......   

mamamui

全年親子閱讀報告獎   

學校好有誠意, 每個得獎小朋友都有1個, 仲要有埋班別同學生名添   

mamamui 寫道:
yy13,

你個盃好靚喎....乜獎來架?  
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

yy13 寫道:
mamamui

全年親子閱讀報告獎   

學校好有誠意, 每個得獎小朋友都有1個, 仲要有埋班別同學生名添   

小女冇獎,所以5豬添.....   
係呀,學校真係算5話得啦.....   

[quote]
mamamui 寫道:
Connie,

收到了, million thanks!
好5捨得 Hailey....

各位 : o黎o黎o黎, 講聲HI. 我囡囡Hazel Cheng. 升高信班.

今年個獎杯的外型同舊年不同. 再講去年拿返屋企是金色, 而家是銅鐵色!

今日去拿評估表, 小囡在班中成績算是中上. ok啦! 預計之內.
其實係一家四口子

醒目開學勳章

報到先

得意媽

收貓 :wink:

醒目開學勳章

connie > 收到!  

報到!阿囡今年升上高禮班!

ConnieBaby219 寫道:

好可惜, 張班相小左熙姸

200% agree!     

06年崇真K2 & K3小朋友 (updated on 14.7.2006)

如有錯漏,請指正!

低信班
1. Chloe (Jennie)
2. 學霖 (balltsang)

低望班
1. 濤濤 (somimi)
2. (lam's mother)

低愛班
1. Kuk hin (yy13)
2. Owen (朱MayMay)

低仁班
1. Adrian (Adrian媽媽)
2. Natalie (mamamui)

低禮班
1. 昕昕 (Jade)
2. Jeff (carcar)

低義班
1. Hailey (ConnieBaby219)
2. Anson (叮叮噹噹)

高信班
1. Hazel (一家三口)

高禮班
1. (ANGELCHANMA)

國際班
1. 樂陶 (yammiebaby) 05年讀幼信班

hi!!! 我又遲到添...今日返到學校又話有咩英語counter, 都唔見o既???   

ball>>係呀, chloe 同學霖下年同班呀!! 希望有個好老c 就好啦!!!   

mamamui>>我估我地個個都唔捨得自己班o既同學仔, 但要佢地擴闊佢地圈子, 又令佢地增加自信心, 咁分班都好o既. 好彩我地家陣個班主任話9月時會探o下佢地, 睇o下佢地慣唔慣. 不過幼班老c 多數都會繼續教幼班, 因為佢地比較expert 照顧d 細仔細女.

o黎緊一年, 低班around 32 人/班, 都係怕佢地唔適應.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

報到先

分班形勢好平均喎   
該用戶已被刪除

7:15       

你住邊呀?

醒目開學勳章

32人1班 會5會少梗班