用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 二手校服交換平台
樓主: wendysoft
go

二手校服交換平台 [複製鏈接]

Re: 二手校服交換平台

送出劍嗚幼稚園NURSERY班書包同鞋袋, 有興趣請PM我.

如各位媽咪有康傑幼稚園冬季男童校服平讓,請pm或email我,謝謝。

請問有冇人有Bilok uniform, sweater / 校褸出讓 or not use?有既,請pm我話我知詳情幾多錢,thanks!

平讓男生校服

啟思幼稚園 (大size合K2-K3, 细size合N1-K1)
(夏季校服)
1. 粉藍條子恤衫+白褲 size 5 x 2, size 7 x 2 @$50
2. 白運動衫+黃褲 size 5 x 2, size 7 x 2 @$30
3. 白色冷氣外套 size 4 @$20

(冬季校服)
4. 紅白格恤衫 size 5 x 2 @$20
5. 灰格絨褲 size 5 x 2 @$30
6. 白運動衫+黃褲 size 5 @$30
7. 灰色冷外套 size 4 @$20
8. 灰絨褸+紅呔 size 5 @$80

明我幼稚園 (合 N1-K1)
(夏季校服)
9.   藍白格恤衫+褲 size 3 x 2 @$30
10. 白運動衫+藍褲 size 3 @$30

(冬季校服)
11. 白恤衫+紅黑格絨背心+紅黑格絨褲 x 2 @$60
12. 藍運動衫+褲 size 2 @$30
13. 紅絨校褸 size 1 @$50

如有興趣, 請pm我!

bnmami

Free 啟思 Boy Uniform Size 5 (summer & winter) to give out. If interested, please pm me.

出讓 : 全新York 男生5號夏天校服和體育服,另全套N1新書,書包等...
如有興趣,請pm我.

迦南校服
sell $300 size 3 girl's summer and winter uniform (included jacket)  with all the school bags, party bag, bib etc. Fit for nursery or k1 girls.  pls pm me.

出售 DR.KONG 女仔返學白色皮鞋(24號)  
95%新, 平售$80(原價$299) 或 (A+ or 保兒加營素) 交換

如想睇相, 請PM我e-mail address.

>康傑男仔校服<

夏:運動服及西服各1套+外套,6碼
冬:運動服及西服各1套(4碼)+校褸(6碼)
另有書包及茶具袋
有興趣請pm

del.
icecream

PE Uniform 及其他書包,書薄等你啱唔啱?因交咗錢但決定唔讀kv.

有無其他人要?價錢可商議.

babych 寫道:
請問有無根德園k1男仔校服, 請pm給我. 謝謝 ! :

請問有冇"樂基幼稚園"的4歲女孩校服送出或平讓呀!
如有請pm我,謝謝!

NORTH POINT 衛理堂幼稚園運動服$30,衛裙$15size no.4

請問有冇媽咪送出/平讓蘇浙女仔冬天校服? 如有請pm我, 囡囡讀n班, 謝謝!

Dear all,

全新 SC 校服平讓 (男仔):

夏季 (購自大溢, 已拆去嘜頭及洗過一次, 但未穿過) :
-白恤衫+白短衭 3套 (每套 $40) Size 27
-運動衫 2套 (每套 $40) Size 27

冬季 (購自hippo, 未拆嘜頭/吊牌) :
-灰色西衭 3条 (每条 $45) Size : 27
-運動衫 2套 (每套 $50) Size : 26
-灰色冷外套 2件 (每件 $45) Size : 26

以上啱 K2 較大隻 或 K3 的男孩!
有興趣請PM我.

蘇浙男仔冬天長褲及衫(約20號)適合N1, 唔太新, 免費.
PM我啦, 不過要星期六才可以回覆, 柴灣取

pls check PM

請問有冇媽咪送出/平讓靈糧堂女生冬夏季校服? 如有, 請pm我, 謝謝!
x德士優惠咭 (每升平$1) & 免費奶粉, 尿片, 媽咪會表格 (有美贊臣, 美素樂,fitti...), 如有興趣, 請pm我, 謝謝!

請問有冇九龍靈糧堂nursery 夏季及冬季校服 裙 送出或平讓?
Wendysoft ^_^' 做媽咪真係好辛苦!
‹ 上一主題|下一主題