用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 二手校服交換平台
樓主: wendysoft
go

二手校服交換平台 [複製鏈接]

Re: 二手校服交換平台

@$20, if ok, pls call me at 60781661

馬鞍山合一堂幼稚園二手校服平售:

(包括:
書包: 1大1細, @$30
夏季: 女裙4號6號各1件,  @$30
夏季: 體育衫及短褲4號5號各1套, @$60套
冬季: 衫裙3號全套, $80
冬季: 極新校褸, $80, 冷外套3號, $50
大約適用於k1k2.

有冇女仔聖心幼稚園校服呀,thanks!         

[size=medium]Kentville Uniforms For Boy

Summer
White shirt : size 4 x 1 ; size 5 x 2
Blue pants : size 4 x 1 ; size 5 x 1
Bow x 2
School cardigan x 1
Sports suit x 1

Winter
White shirt : Sleeve length 15” x 1 ; Sleeve length 19” x 1
Grey pants x 1
Bow x 1
Coat (very very new) : size 4 x 1
Sports suit x 1

Some of the items are in bigger size so thay you could use them even at K2!

$200 for both summer & winter uniforms

Only summer uniforms : $100
Only winter uniforms : $150

Preferred to sell in sets.
Transaction time : Mid July or afterwards

bebo,

ok, I already pm you. pls check. thanks.

bebo 寫道:
@$20, if ok, pls call me at 60781661
Hi, there are 2 happy bbs in our happy family. Let's become good friends!!! :-P :-) :-P :-P

SmartYL 寫道:
青山聖彼得堂n1男生冬季校服及書包
2套男生冬季運動校服-上衣M碼(因為冬季要多穿衣,所以M碼方便一點) & 褲S碼.
紅色外套S碼,校褸S碼,及書包一個. 有意請pm我,平讓.

SmartYL, 請問收到我的pm嗎?

100% new St. Claire 幼稚園summer校服:
女-Dress, 1xSize 23. 1xsize 24
運動服:White t-shirt Size 24
           Blue short trouser size 12

If interested, pls PM me. Thx

請問有無人出讓啟思k1 2nd hand books? thanks!
Be strong and courageous. Do not be terrified; do not be discouraged, for the Lord your God will be with you wherever you go. -Joshua 1:9

please check email

please check email

sfkeung 寫道:
請問各位有冇康傑幼稚園IP2或K2上學期課本可平讓或送出?請email或在此留言,謝謝。

課本:
1. Learn to Read/Read to Learn
-We can share
[by Creative Learning Publication]
2. Learn to Read/Read to Learn
-How can I Help
[by Creative Learning press]
3. All Time Rhymes Bk 5
[by Tai Chung Publication]
4. All Time Rhymes Bk 6
[by Tai Chung Publication]
5. Phonetic Storybook Readers (Book 6B)
[by Sing,Spell,Read & Write Program]
6. 低班創意學習套(共6本) [育才]
     A.冬天趣事多
      B.快樂小天地
      C.我喜歡
      D.秋風吹呀吹
      E.美麗的環境
      F.動物真有趣
7. 愛說普通話(2A) [牛津]

[/quote]

請問有否今年聖安當幼稚園畢業的小朋友靚媽?可否平讓聖安當幼稚園女仔校服及k2-k3幼稚園用書?
tks,

lucy

有保良局女仔冬,夏季校服裙送出,有明愛幼兒園冬夏校服,書苞送出.有需要媽咪請pm我!

lucy

kellyly,
我度咗D SIZE俾你喇!你囝囝應該啱著一年,但校褸係中褸.仲要好大件,我諗可以著埋K2
以下SIZE我係度冬季運動衫嘅:
袖長: 38cm (膊至手腕)
肚圍: 76cm
膊頭: 32cm
衫長: 40cm (由後領中度到衫腳)
褲長: 60cm
*d校服由於日日著,所以有d起毛頭

kellyly 寫道:
HOLONGMAMA

sorry講錯左tim
我仔係讀占美既
夏天既我就唔怕唔啱,我係怕冬天既唔啱.
因上年朋友比占美校服我,佢話啱,咁我無理,到番學至知道太細,我要買過晒d衫.
介唔介意量個size比我ar
我仔size
手32.5cm(膊至手腕)
腳56cm(褲長)
肚60cm
膊29cm
其他野我無問題la.

silverplate,
可否pm我夏天校裙各長幾多?

醒目開學勳章 王國長老

出售全新宣道會雷蔡群樂幼稚園校服

夏季女裝裙 4 碼 x 2
夏季女裝運動套裝 4 碼 x 1
女裝外套 4 碼 x 1

全部合共 $280

另有書包、生日袋、杯套及書簿 (此未取,開學前才可交)
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

中文 :
創意學習套(教育出版社有限公司)
上學期: ($90/12本)
1)第一天
2)生日會
3)小葉子
4)親一親
5)尾巴搖
6)北風吹

創意學習套(教育出版社有限公司)
下學期
7)真好吃
8)花兒開
9)小司機
10)謝謝你
11)玩具店
12)小汗珠

HOLONGMAMA

唔該你呀,咁total 幾錢呀,幾時得閒交收呀.

幼低班 k2 創意學習套1-12冊 @$5.(教育出版)

total at $60.00

節日小故事- 幼低班 -- 父/母親節, 復活節, 中秋節, 重陽節, 聖誕節, 新年@$5. each

有無 <康傑> 女仔 校服 夏/冬季 平讓?
請E-MAIL: [email protected]

Many thanks!

‹ 上一主題|下一主題