用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖馬可小學 個仔入聖馬可小學,學校斷龍,好像被騙.... ...
go

個仔入聖馬可小學,學校斷龍,好像被騙.... [複製鏈接]

個仔入聖馬可小學,學校斷龍,好像被騙....

個仔入聖馬可小學,學校斷龍,好像被騙....

Re: 個仔入聖馬可小學,學校斷龍,好像被騙....

我個女都派o左聖馬可,點算??? help...[quote]

【明報專訊】東區家長教師會聯會主席趙明表示,受聖馬可中、小學校「脫龍」影響,今年入讀該校的小一生雖可直升中學,但有家長擔心子女派入該校,未能惠及第二三名子女直升,因而很失望。他的幼女也將升讀該校,正積極叩門,希望另尋得理想的津校。而家長張太則默默接受結果,認為其獨女既能直升聖馬可中學,就毋須再另找學校。so 今年入讀該校的小一生可直升聖馬中學? really?

我想問問 那你們註冊了沒有呀

我個仔都抽中左

Me too !!
We won't go register !!
try other school la. seems 慈幼 not too bad? any comments?
conton :-?

請問聖馬可小學位置地點系邊度。

其實過間學校好多昆蟲∼一般既ja!d老師就好關心d學生,不過d學生唔係好理,唔怕講d一年班好乖嫁,我去我過仔過家長會睇佢地好有禮貌,不過聽我過仔講,d家長黎過時前一日佢地都會係到同學生講點點點話下佢,根本唔係真實既一面

鯉魚門渡假村(柴灣長命斜消防局對面)

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題