用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人讀過、讀緊或將入讀馬鞍山張煊昌幼稚園? ...
go

有冇人讀過、讀緊或將入讀馬鞍山張煊昌幼稚園? [複製鏈接]

有冇人讀過、讀緊或將入讀馬鞍山張煊昌幼稚園?

我個女讀緊都幾好啦!間學校有一條龍唔駛煩小學(大圍張煊昌)及中學(馬鞍山陳震夏) 各位可以諗諗

Re: 有冇人讀過、讀緊或將入讀馬鞍山張煊昌幼稚園?

我都想問這所學校的師資如何? 我參觀過校舍,覺得很大但比較舊!
聽說這所學校的中文教得不錯,但英文又如何呢? 請賜教! 謝謝! :

這所學校的師資都ok,詳情你可上幼稚園的網頁睇吓因我冇師資的資料十分抱歉,但她們很有愛心有一次囡囡唔小心跌倒老師立即揾上門而且學校重有駐校護士,至於校舍比較舊係因為校舍已經有十幾年啦!
英文都ok,還有普通話,但學校是以活動教學及持續評估的教學方式   

Dear Vivian,

請問這所學校收費如何?例如每月學費,書簿費,雜費及校服等
謝謝!

MayKan 寫道:
Dear Vivian,

請問這所學校收費如何?例如每月學費,書簿費,雜費及校服等
謝謝!

每月學費($1300左右),書簿費,雜費($1345/2006年K1上學期)及校服(夏季$200-300左右)

Thank you. I'll consider it.
‹ 上一主題|下一主題