用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人要二手救世軍幼兒園女裝校服
go

有無人要二手救世軍幼兒園女裝校服

有無人要二手救世軍幼兒園女裝校服

二手救世軍幼兒園女裝校服+床墊被袋(適合2-3歲 N1女仔):
1.夏天校服裙2條                        $25 x 2
2.夏天校服衫褲1套                $25
3.冬天校服衫褲2套(薄身) size 3        $35 x 2
4.冬天校服衫褲1套(厚身) size 3        $40
5.Hello Kitty床墊被袋1套                        $40
6.多啦A夢床墊被袋1套                $40

全部只售$250

~~送~~
1.書包一個
2.幼兒洐生課程一本 (入學必買, 原價$30)

Re: 有無人要二手救世軍幼兒園女裝校服

二手救世軍幼兒園女裝校服+床墊被袋(適合2-3歲 N1女仔):
1.夏天校服裙2條                        $25 x 2
2.夏天校服衫褲1套                $25
3.冬天校服衫褲2套(薄身) size 3        $35 x 2
4.冬天校服衫褲1套(厚身) size 3        $40
5.Hello Kitty床墊被袋1套                        $40
6.多啦A夢床墊被袋1套                $40

全部只售$250 (有價講)

~~送~~
1.書包一個
2.幼兒洐生課程一本 (入學必買, 原價$30)

我唔知我個女係唔係入lee間,你會keep到幾時??
心怡豬網誌click here

無休,

你幾時知入唔入到呀?
我會keep到有人要為止, 唔會掉o左佢o既

有無人想要呀? PM我啦