用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (3)
go

05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (3)

05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (3)

大家過來再傾喇!     

Re: 05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (3)

各位~

請 click 下面條 link 看回之前回應!

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=477056&forum=6&2073

Thanks!  :

Audreyma,

Thank you so much.   

SandyHung,

Thanks! 我仲諗緊點link過來   

CMMANDY,

我沒有去過San Francisco,不知道好不好玩。另外,你去過北海道未呀?

Audreyma,

未呀! 不過下一站好大機會北海道, 暫時未定時間, 因為要就家人, 另外諗緊跟團北海道+ stay 東京4日, 仲度緊, 最好就跟到6日北海道+ 東京, 咁交通到可以慳一程limousine

Audreyma 寫道:
CMMANDY,

我沒有去過San Francisco,不知道好不好玩。另外,你去過北海道未呀?

CMMANDY,

你想去埋San Francisco呀?我都未去過呀!不過由LA去轉內陸機應該好快到!如果你係自由行,由LA出發可以諗諗Santa Barbara果度有個好大ge beach都幾舒服,另外都可以諗

savanawong

San Diego我都去過, 仲去埋個OUTLET, Santa Barbara果度有個好大ge beach, 這個未去過, 今日有個朋友, 都是住San Francisco附近, 約1 小時車程, 他幫我搜尋D LOCAL TOUR 資料, 如果OK, 可能幫我攪埋, 內陸機早D BOOK 約USD100/PERSON     , MexicoJ未去過   

Audreyma & SandyHung

嘩你地好快手呀, 唔該哂你地呀!!

CMMANDY,

真係好喇!如果有local tour ge資料就慳番唔少功夫!我諗你帶住兩個細ge唔好去Mexico喇!BTW,你去San Diego個Outlet有冇買TimberXXXX d 鞋同衫呀?

savanawong 寫道:
CMMANDY,

真係好喇!如果有local tour ge資料就慳番唔少功夫!我諗你帶住兩個細ge唔好去Mexico喇!BTW,你去San Diego個Outlet有冇買TimberXXXX d 鞋同衫呀?

我老公有買鞋, 但未著過,     , 希望唔好咁貴喇! D Local tour , 我已經用了4萬幾(買ticket & 唱錢)喇   

CMMANDY 寫道:
我老公有買鞋, 但未著過,     , 希望唔好咁貴喇! D Local tour , 我已經用了4萬幾(買ticket & 唱錢)喇   

又幾'la 利'喎!不過冇計啦,peak season又一拖五嘛!你住邊呀?

SandyHung,

先前你提過Five Little Monkeys原來同Five Little Ducks一樣唱法,我本來唔識唱Five Little Ducks

savanawong,

我住姑奶到, 希望join d tour 玩&住幾日    關於d歌, 撤種歌, 點唱呀!     , Five Little Ducks都唔識   

CMMANDY~

揾日我有時間錄底 我彈ge兒歌 再轉交給你! OK?

SandyHung 寫道:
CMMANDY~

揾日我有時間錄底 我彈ge兒歌 再轉交給你! OK?

妳叫我回多謝妳呀! Many Many Thanks!   

你做乜喊呀?

CMMANDY 寫道:
   妳叫我回多謝妳呀! Many Many Thanks!   

CMMANDY

Tiffany 話已經將 d disc 交了比 Ms. Yiu 啦, 你問

妳搞到我好感動呀! 總之真是好多謝妳.

[quote]
SandyHung 寫道:
你做乜喊呀?

vvmakyy,

Thanks! 暫時找唔到囡囡, 可能找緊周公個囝, 我再post上來, Thanks!

CMMANDY
[quote]
vvmakyy 寫道:
CMMANDY

Tiffany 話已經將 d disc 交了比 Ms. Yiu 啦, 你問