用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 智能評估 Re: 多間機構[私人/非牟利]可以做資優兒童評估 ...
樓主: mingming_mama
go

Re: 多間機構[私人/非牟利]可以做資優兒童評估 [複製鏈接]

Re: 多間機構[私人/非牟利]可以做資優兒童評估

Dear,

請提供1份有關機構[私人/非牟利]可以做資優兒童評估,謝謝。

regards,
Candy

我都想要呀,Please PM 我或send e-mail: -

[email protected]

麻煩晒!!!   

簽名被屏蔽

Please also send information to me, e-mail:

Thanks a lot!

pls pm or email to [email protected] thks a lot ~~     

please pm to me.  thanks a lot

hello, could you please also send one to me? my email is [email protected], thanks

Dear all,

Could you pls send one to me ,I want too??
my e-mail add : [email protected],thanks   

Dear moms

Can you send me 資優兒童評估 information to this e-mail address.

Thanks & Regards,
Anthony

Could anyone PM one copy to me.  Thank you!

請pm我
曉彤2歲啦!!!

Hi,

可否PM個list給我! Thanks in advance!

pls pm me: [email protected]

tks!

醒目開學勳章

請問可唔可以send埋比我呢 謝謝
其實我係諗緊我個仔到底係唔係有乜野問題 佢而家2歲5個月 只係識講媽媽(呢樣佢6個月已經開始識講)  d(係爸爸) 伯伯 同埋 哥 重有一個e 由出世到而家我都覺佢唔同一般小朋友 佢6個月前 日日都係訓2個鍾又醒一醒 永無一次過訓到5個鍾以上 搞到我好想死 到而家啦 一日訓到加埋10個鍾我都願啦 重之湊佢就係 我加佢爸爸2個大人都唔夠佢黎 玩到我地2個死咁滯 唉 試問有邊度有細
路可以同2個大人鬥唔訓 2個大人加埋都重要輸比佢先得架 同埋人地同佢講乜野都好啦 佢都要諗一諗先比反應你 我同佢玩pg呢 佢就自己一個人走入間屋仔度 死都唔出黎 搞到我好似傻婆咁 自己係咁係出面引佢 重之就係

Could anyone PM one copy to me. Thank you!

請問你的孩子有否到母嬰健康院做定期的檢查及成長評估?若有,你的煩惱和兒子的情況可向姑娘及醫生講,他們會就你的兒子情況而決定是否要轉介見醫院的醫生做有關的評估.我有朋友的仔因轉介而做了全面的評估,其後她的仔仔在私人機構再做評估,結果同公立醫院的一樣.而且你的仔仔年齡少於5歲,一般正式的 IQ test 也要5歲起才可做.  而且醫院的醫生所做的評估也包括IQ一項.我朋友的仔都是2歲多在醫院做評估,可知他有否資優的傾向.而且評估有很多種,IQ只看到孩子的某些表現.
若你有到母嬰健康院做定期的檢查及成長評估,而又有轉介見醫院的醫生,便可慳錢不用找私家做,留下錢同個仔去玩其他活動ma!

可否PM 有關資料比我
THANKS

May I also have a copy?

e-mail: [email protected]

醒目開學勳章

hello,

可否也send給我呢?
My email: [email protected]

Thanks a lot!!
我叫旭薯!我好乖乖,所以daddy,mummy and 哥哥好錫我......

‹ 上一主題|下一主題