用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 6 MONTHS PLAY GROUPs
go

6 MONTHS PLAY GROUPs

6 MONTHS PLAY GROUPs

有冇人知道邊度有playgroups for 6 months,而且係sat or sun 我陪bb一齊去上架??其實我已報左一間,不過係for 1yrs,我 想而家bb都開始去玩下,有冇人有好提意?

Re: 6 MONTHS PLAY GROUPs

砵砵豬,

我朋友個女(1歲0幾個月),就去咗參親子班紅墈樂天學習坊,有點數咭及百科智識(用flash card),她說進度唔錯。

Jumbo

我個女以前係沙田新城市第三期創世紀學會返0-1歲班(她現在2歲),但最近唔夠人開這班,我細恅個仔現在9個月報名,但未夠人,如果多d人就可開班,以前讀過都幾好。

協康會有呀, 我都報左名, 你打電話去問下.

http://www.baby-kingdom.com/modules/course/coursedetails.php?applyid=330