用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (2)
go

05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (2)

05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (2)

Dear All,

今日天寒地凍, 天穎改穿體育服, 唔想佢著裙仔
   事實是其實佢媽媽無洗衫, 2件都在洗衣盤內未洗       

Re: 05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (2)

ManLam,

爺爺做了手術, 近年時常聽到老人家說, 年紀大機器壞, 維修了就會無恙, 唔好擔心, 多d和他們一起, 就是最佳的補品了, 相信Cryus 一定帶好多歡樂俾爺爺.    

我嚟報到吓先!

SandyKL

我老公有賭波, 他說買了看球賽刺激d, 都是買300元到, 我就最喜歡曼聯, 有曼聯就會看耐d, 其他就麻麻地   

8 到d Christmas 酒店package

每2大人為一間房價

富豪機場hotel + dinner Buffet ---528/person
2大人 + 3 歲以上同房小朋友(228+10%), Under 3 歲免費

Total:HKD1306.8

原本我想BOOK 2 間, 但由於小朋友+1大人一間房, 小朋友要大人價, 所以我打消了這念頭了   

Audreyma~

我知你返嚟会重温之前ge對話,但 CMMANDY 開咗新版,你可 Click 呢喥重温返! :

CMMANDY,

報到先。

我對足球知道只限於某d球隊名,除曼聯外,咪識阿仙奴及皇家馬德里,球星識得5隻手指咁多咋。

如果冬天住番香港酒店,如果游唔到水,我覺得唔抵,係唔係呢?

各位:

我好想幫Yola著校裙果日著多條長褲,唔知得唔得呢?

SandyKL,

Samanatha昨日就改穿體育服, 著多條褲可能要灰色喎, 我都諗唔店    .住香港d酒店,又係喇!無水游都是缺點之一, 因為christmas, 見528 幾抵, 食聖誕大餐都差不多, 咪諗住問下, 點知samantha 要成人價, 唯有慳番囉.

CMMANDY

各位~

我想問明天是否必須要穿校褸回校?
果件薄薄ge校褸真係唔多掂!?

SandyHung 寫道:
各位~

我想問明天是否必須要穿校褸回校?
果件薄薄ge校褸真係唔多掂!?

啟者:
本校將於十二月九日(星期五)為各班小朋友與老師及聖誕老人拍攝集體相片留念,懇請家長當天替貴子弟穿上紅色校褸及整齊校服回校。

係呀! 洗唔洗交埋相機等小朋友同聖誕老人合照呢

CMMANDY~

係bor! 要否交埋相機呢?

Sandy,

你都可以帶埋相機, 其實佢地明天係影成班既group pics + 有聖誕老人. 遲d都會派番張相比大家既. 個個小朋友都會帶頂聖誕帽ga.

哦!原來如此!唔該哂你呀 Bowiema! :

Bowiema,

Thanks! 請問聖誕老人是否Mr Roger 呀   

CMMANDY,

唔知呀, 不過舊年張相睇唔到係邊個黎...不過一定係外國人.  

Bowiema 寫道:
CMMANDY,

唔知呀, 不過舊年張相睇唔到係邊個黎...不過一定係外國人.  

Thanks!妳會帶相機嗎?   

CMMANDY,

我諗住唔帶lak.

Re: 05金巴倫小朋友入來傾下近況 (2)

CMMANDY~ Bowiema~

我都唔帶! :

Bowiema & SandyHung

我考慮下先   

我宜家離開公司去睇醫生啦,鼻敏感折磨咗我成日,我要殺咗佢!   Bye Bye 啦!